Sommerevent ved Fisker Dressage

08-08-2023 12:33

Mille Albinus Hjermitslev

Brogaarden og Dennis Fisker inviterer til forrygende sommerevent hos Fisker Dressage Academy

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og Sys Pilegård. Foto: Privat

Brogaarden annoncerer et stort sommerarrangement i samarbejde med berider og landstræner for dressur junior/young riders/U25, Dennis Fisker og Fisker Dressage Academy.

  • Arrangementet vil finde sted den 8. september 2023 kl. 17.00 - 20.00 på adressen:
  • Fisker Dressage Academy, Løgagergårdvej 2c, 8600 Silkeborg.

Arrangementet, der vil være en eftermiddag i hestens tegn, er en invitation til alle hesteinteresserede, der ønsker at opleve nogle af landets bedste trænere og ryttere i aktion.

Fisker Dressage Academy har samlet et imponerende hold, heriblandt den talentfulde berider og landstræner, Dennis Fisker, som vil give en unik opvisning sammen med EM-vinderen for Junior, Sofia Obel, og beriderelev Carl Christian Sædder Savola, samt træner og dressurspeaker fra TV, Bjarne Nielsen som vil kommentere ridningen.

Som et spændende tvist vil arrangementet i år også inkludere opvisninger og træningsdemonstrationer med de majestætiske islandske heste. To af Danmarks bedste islænderyttere, regerende Danmarksmester i Tølt T1, Sys Pilegaard, og den erfarne kåringsrytter af islandske heste, Siggi Óli Kristinsson, vil demonstrere deres ekspertise og vise, hvordan den islandske hest trænes.

Vi er begejstrede for at byde vores kunder og hesteentusiaster velkommen til dette års sommerarrangement, udtaler Rolf Momberg en af ejerne af Broggarden.

–  Vi har sammensat et fantastisk program med dygtige trænere og imponerende ryttere, som vil inspirere og motivere alle til at forbedre deres træning og ridning.

Efter de spændende opvisninger inviteres deltagere og publikum på lidt uformel mad og drikke i cafeteria teltet.

Tilmelding via Brogaardens hjemmeside.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen