Skal du på SommerCamp? - opdateret

03-06-2015 14:19

Britt Carlsen

Sydbank SommerCamp for rideentusiaster afvikles på Middelfart Ridecenter - vil du med? Se og hør Anna Kasprzak fortælle i en video her i nyheden

Copyright Ridehesten.com

Deltagelse i Sydbank SommerCamp handler om at vise din glæde for ridesport, eller nominere en person du mener, har fortjent en tur på Sydbank SommerCamp. Hør landsholdsrytter Anna Kasprzak fortælle om Sydbank SommerCamp og hvordan du har mulighed for at vinde et ophold på campen, der afvikles på Middelfart Ridecenter. 

Og så et lille godt råd: husk at se videoen helt til ende!

Sydbank SommerCamp – en oplevelse i særklasse
Sydbank SommerCamp handler om at vise glæde for ridesport. Du kan nominere dig selv eller en person, som du mener, har fortjent en oplevelse for livet frem til 30. juli 2015 kl. 12.00. Du nominerer ved at uploade din video eller billede med tekst på hjemmesiden www.Sydbank-SommerCamp.dk. Video/billede og tekst skal fortælle, hvorfor du eller den nominerede har fortjent at vinde. Det kan være, at du og en hest kan et helt særligt trick eller bare har det skønt sammen. Det kan være, du kender én, som har et helt særligt forhold til en hest eller sporten. Det kan også være, at du bare lever og ånder for ridesporten, og du ville ønske, at folkeskolen havde heste som tema i alle timer. Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til, at se din video. Den nominerede person skal være mellem 9 og 16 år. Det er uden betydning, hvilken disciplin, du rider, om du har din egen hest eller ej, og hvor dygtig du er – det vigtigste er, at den nominerede elsker ridesporten.

- I Sydbank er vi meget tilfredse med vores partnerskab med Dansk Ride Forbund. Vores engagement giver os mulighed for ikke alene at fokusere på de ryttere, der ligger på topplan, men ligeledes at støtte ridesporten på breddeniveau. Det er netop derfor, at vi i samarbejde med blandt andre Dansk Ride Forbund nu lancerer Sydbank SommerCamp, hvor unge ryttere kan vinde en plads på Danmarks bedste ridelejr. Vi har høje forventninger til tiltaget og ser allerede nu en overvældende stor interesse for at vinde en plads på SommerCampen, fortæller Mads Strib Sørensen, der er Sponsor Manager i Sydbank.  

Udvælgelsen af de 11 vindere til Sydbank SommerCamp foretages på følgende måde: Blandt alle indsendte nomineringsvideoer og billeder, bliver de syv videoer/billeder med flest stemmer udvalgt og tildelt en plads inklusiv veninde/ven på Sydbank SommerCamp. De resterende fire vindere bliver valgt af en jury bestående af personer fra Sydbank og Dansk Ride Forbund. Juryen udvælger efter kriterier som kreativitet, personlighed og de færdigheder, som du og din hest viser i den uploadede video/billede. Ridelejren bliver afviklet d. 5. – 6. september, og vinderne bliver informeret enten telefonisk eller personligt mandag d. 3. august 2015.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing