Spændende sommercampprogram

08-07-2022 15:27

Christine Krogh Frausing
Skribent

På mandag samles en stor flok drenge på Bækgaarden i Skanderborg, når der over tre dage afholdes Sommer Camp, kun for drenge, arrangeret af Drenge I Ridesporten. Programmet er spækket med en masse sjov, grin og professionel undervisning af store navne inden for ridesporten

Copyright Ridehesten.com
Drengene mødtes under Hingstekåringen i Herning, hvor de var til foredrag. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i januar var 62 drenge samlet i Vejle, da Foreningen for Drenge i Ridesporten arrangerede en samling over en weekend, hvor drengene fik professionel undervisning, samt dyrkede det sociale samvær. Nu gentager de succesen, og byder på sommercamp fra på søndag d. 10.-12. juli 2022.

Drenge har tilmeldt sig i én af de tre kategorier: Dressur, Spring eller Upcoming, og vil således få undervisning i det de har tilmeldt sig i, og derudover vil der være masser af hygge, socialt samvær og nye bekendtskaber. Her ses blandt andet programmet, der er spækket med sjov og læring.

Copyright Ridehesten.com
Tidplanen for Sommercampen. Foto: Drenge I Ridesporten

For springning gælder det at de skal have undervisning af Konstantin Dekeen Künnemann samt Martin Neergaard, imens landstræneren for junior- og ungrytter i dressur, Dennis Fisker, vil undervise de drenge der har tilmeldt sig dressur. Ann Katrine Kejser Rasmussen, der i 2021 blev uddannet berider, skal undervise de drenge der har meldt sig til i kategorien upcoming. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Drengene sover i telte og campingvogne, hvor både forældre og søskende er velkommen, da det er hyggen der står højest på dagsordenen, uanset hvordan man har det bedst. Foreningen lover et fedt program, og ser vi tilbage på samlingen i januar, var det en stor succes, så mon ikke drengene endnu en gang får en fed oplevelse med hinanden.

Der er stor spredning i alder på drengene, hvor yngste deltager er 5 år, og de ældste er omkring de 16 år. 

Snart vil man også kunne spotte medlemmer af foreningen på lang afstand, da foreningen netop har indgået en aftale med Horseworld Rideudstyr, og sammen tilbyder de foreningstøj med navn og logo. Dette kan blandt andet ses og bestilles på mandag, under selve sommercampen. 

Ønsker du at melde dig ind i foreningen kan det gøres her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner