Tine vandt fjerde runde af Para Cuppen

13-09-2017 14:39

Camilla Tiefensee Schrøder

Tine Rise Thomsen løb med sejren og de syv startende viste flot niveau i fjerde runde af Brogaarden Para Cup, som blev afholdt i forbindelse med  sidste weekends C-stævne i Slagelse Rideklub

Tine Rise Thomsen og Landiano vandt fjerde runde af Brogaarden Para Cup. (Arkivfoto: Ridehesten.com)
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 9.-10. september afviklede Slagelse Rideklub den fjerde og dermed sidste kvalifikationsrunde af Brogaarden Para Cup inden finalen i starten af oktober. Grundet voldsomme mængder regn, valgte klubben til rytternes store glæde at flytte stævnet indendørs.

Der var et flot niveau i hele klassen, som blev vundet af Tine Rise Thomsen på Landiano med 70,7%, skriver Pararideudvalget i en pressemeddelelse. Ekvipagen, som startede for Møllebakkens Rideklub har også klaret sig godt i de seneste to runder, hvor de blev nummer tre og nummer to.

Andenpladsen gik til Lonnie Guldfrø og hesten Sting med 69,7%, efter at de var blevet nummer fem i tredje runde. Anne Mette Hasselstrøm på Max blev nummer tre med 68,6%. Dermed holdt ekvipagen sit gode niveau - de er nemlig blevet placeret i top-fem i samtlige fire runder af cuppen.
Tina Chabert Jensen på Ælling og kun 14-årige Anna Krarup Slinkert på Sheik tog de sidste to placeringer.

Der er fem placeringer i hver kvalifikationsrunde. Derudover er der rosetter til alle startende.

Der var kun 7 startende i denne runde af cuppen. Der var ellers yderligere 10 ekvipager, som kunne have været med i kampen om pladserne i finalen, hvis de havde deltaget ved stævnet i Slagelse.

Finalen rykker nærmere
De ti bedst placerede ekvipager fra kvalifikationsrunderne går videre til finalen, som afholdes i Vallensbæk den 7.-8. oktober.

Julie Schmidt fører efter de 4 kvalifikationsrunder med i alt 32 point foran Anne Mette Hasselstrøm og Tine Rise Thomsen med hhv. 28 og 27 point. De øvrige ryttere, der er kvalificeret til finalen er Lonnie Guldfrø, Line Faxe, Tina Struve Andersen, Tina Chabert Jensen, Anna Krarup Slinkert, Janne Storm Seeberg og Maria Bech Kofoed.

I finalen nulstilles rytternes resultater, og det er således finaleresultatet alene, der afgør det endelige resultat i Brogaard Para Cup 2017. Ved finalestævnet rides ”Team Test” lørdag og kür søndag.