Oplev cirkus fra manegen

23-08-2013 14:55


Cirkus Benneweis inviterer publikum med bag manegen i forbindelse med sine forestillinger under EM i spring, dressur og paradressur 
 

Copyright Ridehesten.com
Ved EM i Herning kan man også kommer i cirkus!


For alle cirkusglade venter der lørdag en særlig oplevelse i forbindelse med det tredobbelte europamesterskab i springning, dressur og paradressur i og omkring MCH Arena i Herning. Danmarks ældste cirkus slår teltet op ved stævnepladsen fredag og giver forestillinger både fredag, lørdag og søndag. 
 
Derudover deltager artisterne i lørdag aftens store Gallashow. Og så er der mulighed for at komme med i manegen og høre om, hvordan cirkusfolket arbejder med at stykke forestillingerne sammen og træne dyrene. 
Åben-manege-arrangementet finder sted lørdag klokken 11-12 og er gratis for alle, der har købt billet til standområdets mange andre oplevelser - blandt andet adgang til JYSK Arena, hvor der i weekenden konkurreres i springning og paradressur, forskellig underholdning og et stort handelsområde med alt fra hestetilbehør til hoppeborge. 
 
Der kan også købes billet udelukkende til en af de tre cirkusforestillinger, der finder sted fredag 23. august klokken 19.00 og søndag 25. august klokken 11.00 og 15.00. 
 
Læs mere om EM og Cirkus Benneweis HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald