Vemmelev Rideklub inviterer til cirkus- og hesteshow

15-08-2021 10:30

Trine Askjær-Jørgensen

Den 26. september inviterer Vemmelev Rideklub indenfor til cirkus- og hesteshow - tag familien med og vær med til at skabe liv og bidrage til klubben

Copyright Ridehesten.com
Cirkus Berdino. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pga. COVID-19 har det gennem det sidste lange stykke tid været svært for rigtig mange rideklubber at få det hele til at hænge sammen. Rideklubberne har lidt under nedlukningen, som har betydet aflysninger af de fleste aktiviteter i det meste af 2020 og første halvår af 2021.

Elevskolen, aktiviteter og stævner er livsnerven og fundamentet for de fleste rideklubber, så det har ramt hårdt. Også Vemmelev Rideklub har lidt under dette, men nu kommer de på banen med et sjovt og hyggeligt arrangment for alle. Med støtte fra Sommeraktivitetspuljen fra Slots- og Kulturstyrelsen er det nemlig lykkes at stable to shows på benene. Nu håber de bare på, at der tropper masser af mennesker op. Overskud fra arrangementet går til renovering af klubbens udendørs ridebane og indkøb af elevpony

Cirkusforestilling for børn og barnlige sjæle

Suzanne Berdino og hendes Cirkus Berdino kommer kl. 13 og laver forestilling med temaet "Cirkus som i gamle dage". Oplev den syngende Professor Briano, der elsker magi og sæbebobler, Danmarks klogeste kælegris, et hula hop nummer, indiske løbeænder i fri dressur og glade hunde med fornøjelige tricks. Det hele kædes sammen af cirkusdirektøren Madame Betty.

Copyright Ridehesten.com
Charmaino Berdino. Foto: Privat

Hesteshow med Charmaine Berdino

Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter en lille pause går Charmaine Berdino kl. 14.30 med sine dejlige heste. Charmaine Berdino er hestetræner og har specialiseret sig i frihedsdressur og tricktræning. I 2018 modtog hun talentprisen fra Den Danske Cirkuspris - en hæder som kun er overgået ganske få danske artister.

Charmaine medbringer nogle af sine spanske showheste, og sammen med dem vil hun vise nogle af de svære øvelser indenfor frihedsdressur og tricktræning. Hun starter ud med at vise grundtræningen, og hvilke øvelser der er vigtige at kunne før man påbegynder træningen af frihedsdressur. Hun gennemgår også nogle af de udfordringer, man kan støde på, når man arbejder med hestene helt frit, samt hvordan man kan løse dem. Charmaine viser, hvordan hun motiverer hestene, så de får selvtillid og glæde ved træningen, fordi hendes mål, når hun træner frihedsdressur, er at kunne kommunikere med hestene med så fine og lette signaler som muligt og opbygge et partnerskab med hestene baseret på tillid og samarbejde.

Har det fanget din interesse, så kan finder du mere information og køber billetter her.

Showet foregår på Vemmelev Ridecenter, Vandværksvej 2, 4241 Vemmelev.


 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen