Kom til D4 Horseshow

25-06-2024 17:28

Traditionen tro afholder Odsherred Rideklub endnu en gang D4 Horseshow i samarbejde med Vemmelev Rideklub. Arrangørerne er klar til endnu et fantastisk stævne på et af Danmarks flotteste rideanlæg, hvor der bliver dystet i både spring og dressur

Copyright Ridehesten.com
Odsherred Rideklub åbner endnu en gang dørene for D4 Horseshow. Foto: Ridehesten.com/ Stine Gertsen.

Når Odsherred Rideklub åbner dørene for D4 Horseshow i samarbejde med Vemmelev Rideklub, er det for intet mindre end 12. gang. Ridestævnet finder sted i uge 27 fra den 4.-7. juli, og arrangørerne glæder sig til igen at byde velkommen til de mange ryttere og heste: – Vi glæder os til at byde velkommen til over 1000 ryttere og deres heste og ponyer. Vi glæder os også til at byde velkommen til publikum, som kan opleve stævnet på nær hold, fortæller Lone Nielsen, der er en af arrangørerne af stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
D4 Horseshow byder på hygge og fællesskab. Foto: Privat.

D4 Horseshow er et kæmpestort familiestævne, som finder sted i det skønne sommerland Odsherred, og skydes i gang når det for mange betyder starten på sommerferien. Stævnet afholdes på et af Danmarks flotteste rideanlæg ved Nykøbing-Slagelsevej 10A, Hønsinge, 4560 Vig, og i løbet af de fire dages stævne afvikles der C- og D-klasser i både springning og dressur for heste og ponyer, så der er rig mulighed for at få en dejlig start på sommerferien for alle aldre. 

I spring rides klasserne som en turnering, hvor klasserne er delt op i Aluminium, Bronze, Sølv og Guld. Her rides der over flere dage, så intensiteten og spændingen bevares henover hele stævnet. I dressur rides der forskellige sværhedsgrader på de enkelte klasser, der strækker sig fra let til middelsvær dressur. I år bliver der ligeledes en særlig ponyklasse for rytter med trækker.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.

Lone fortæller, at mange kombinerer deres sommerferie med en tur til D4 Horseshow: – Mange kombinerer ridestævnet og sommerferie i det skønne Odsherred, hvor der er tæt til både skov og badestrand. Der er over 100 heste, der overnatter i de opstillede bokse, og der er simpelthen så hyggelig en atmosfære. 

Til stævnet er der fri entre for alle tilskuere, hvor der vil være mulighed for at købe forfriskninger i caféen. Derudover er der flere udstillere med alt fra maskiner, rideudstyr og sadelmagere, så der er rig mulighed for at skyde sommerferien i gang på bedste vis i det skønne sommerland Odsherred. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner