Alegra Ask bedst i 6-års championatet

11-10-2019 21:21

Annika Knudsen Lorentsen

Så er begge kvalifikationer for 6-års heste i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat i springning afviklet, og efter en flot runde i dag gik sejren til Søren Møller Rohde og Alegra Ask

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Alegra Ask. Foto: Ridehesten.com/Ida K. Dragvik Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Pavo og Dansk Ride Forbunds championat i springning er der netop faldet afgørelse i anden kvalifikation for 6-års heste. Søren Møller Rohde og Alegra Ask e. Canstakko/Acord II (opdr. Stutteri Ask), som i går endte som nr. 4, avancerede i dag og sejrede med en stilkarakter på 8.6.

– Hun har sprunget godt både i dag og i går, men hun gjorde sig lige lidt mere umage i dag og fik derfor vist sit spring lidt bedre, fortæller Søren umiddelbart efter deres ridt og fortsætter:

– Nu må vi se, det er i morgen der gælder, men det er altid godt at have en sejr med i bagagen.

Copyright Ridehesten.com
Emilie Louise Weilsby og Stenbækgårds Mojito. Foto: Ridehesten.com/Ida K. Dragvik Dalgaard

På andenpladsen blev det 17-årige Emilie Louise Weilsby på den velspringende Stenbækgårds Mojito e. Godsend du Reverdy/Lambrusco Ask (opdr. Laila Engelbrecht), parret red en fin runde, som blev belønnet med en karakter på 8.5 fra stildommerne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han er en rigtig dejlig hest at ride, han har altid fokus på opgaven og man kan bare mærke at han elsker det, fortæller Emilie efter ridtet.

Det blev en delt tredjeplads mellem tre ekvipager, som alle opnåede flotte karakterer og en slutkarakter på 8.4:

Ida Mundberg Hansen med Mundberg’s Sandrino Boy e. Sandro Boy/Loran (opdr. Ida Mundberg Hansen) opnåede 8.5 i karakter, men havde et lille fradrag på tid og endte derfor med 8.4. Det er samme karakter som både Martin Mose Knudsen med Lugranda e. Luganer/Laurenz (opdr. Lena Brohus) og Kasper H. Hansen med Comme Il Faut Plus e. Comme Il Faut/Pontifex opnåede.

Alle 6-års heste som har gennemført begge kvalifikationer, kommer til start i finalen i morgen. Men efter de to kvalifikationer har Søren Møller Rohde og Alegra Ask bedste samlede score, andenpladsen er delt af Martin Mose Knudsen og Kasper H. Hansen, mens Thalia Pitzner og Quality Sun Ax er samlet nr. 4.

Se start- og resultatlister her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen