Spændende føl på auktion (video)

22-06-2022 06:56
Avl

Den 25. juni kommer 20 føl under hammeren ved Dansk Varmblods auktion i samarbejde med Blue Hors, og her præsentere vi de næste to føl i rækken

Copyright Ridehesten.com
Highsand Zackson. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Fra den 23. juni kl. 17.00 er det muligt at byde online på de føl, som kommer under hammeren den 25. juni på Blue Hors, hvor Dansk Varmblod afholder auktion i samarbejde med Blue Hors. Igennem de kommende dage, vil vi præsentere de føl der kan bydes på, og nedenfor ses tre hoppeføl i rækken af lækre føl. 

Find hele kollektionen her.

Storrammet  og elastisk hoppeføl
Et herligt hoppeføl med en stærk overlinje og et elastisk og korrekt bevægelsesforløb. Bøgelys Future Player e. Global Player / Sir Donnerhall I er storrammet og har et dejligt udtryk. I hoppestammen findes der flere Elite og medaljehopper, hvor bla. kan nævnes at mormor er kåret med guldmedalje og mors mormor er elitehoppe for hendes afkomstresultater.

I videoen nedenfor kan I se Bøgelys Future Player i aktion. 

Elegance betegner dette hingsteføl
Meget velgående og elegant hingsteføl. Highsand Zackson e. Blue Hors Zackorado / Blue Hors Hotline bevæger sig elegant og med overskud trods sin unge alder. Moderen, Svalegårds Hope, er halvsøster til statspræmiehoppen Delany der blev årets hoppe i Tyskland i 2011. Svalegårds Hope er også halvsøster til den kårede hingst Ducati 25 e. Desperados, som går konkurrencer med søskendeparret Jessica og Benjamin Werndl.

I videoen nedenfor kan I se Highsand Zackson i aktion.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen