Orifarm sponsor ved EM

13-06-2013 11:20

Maja Golles

Orifarm Group er Trophy-sponsor for 2. del af holdmesterskabet i springning under ECCO FEI European Championships

Copyright Ridehesten.com
Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen – grundlæggere og ejere af Orifarm.

 

 

Orifarm Group er en europæisk spiller på sundhedsområdet inden for parallelimporterede og generiske lægemidler. Visionen er at være "No. 1 in making Health Care a better deal!", og i dag er Orifarm den største leverandør af parallelimporterede lægemidler i EU. Herigennem er Orifarm med til årligt at skabe store millionbesparelser til samfundet på medicinudgifter.


Orifarm har indgået et sponsorsamarbejde med European-Herning ApS. Aftalen indebærer, at Orifarm er Trophy-sponsor for 2. del af holdmesterskabet i springning under ECCO FEI European Championships.
– Vi kender Orifarm fra tidligere sponsoraftaler med JBK Horse Shows, og vi har nydt godt af dette samarbejde. Det glæder os derfor meget, at Orifarm fortsat vil støtte ridesporten, udtaler direktør for European-Herning ApS, Jens Trabjerg.
Også Orifarm ser frem til samarbejdet omkring Danmarks største sportsbegivenhed i 2013:
– Orifarms produkter anvendes bredt af alle folk og med EM i springning og dressur på dansk grund, ser vi en god mulighed for at få en bred eksponering og en positiv omtale. Som dansk virksomhed er det vigtigt at støtte op omkring en så stor sportsbegivenhed i Danmark og ikke mindst de positive værdier, der er i hestesporten, udtaler Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen, grundlæggere og ejere af Orifarm.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen