Trofast sponsor sikrer flot punktum for DM i spring

24-04-2022 17:25

Christine Krogh Frausing
Skribent

Orifarm er med til at sætte et punktum for DM hos Absolute Horses, da de skal være hovedsponsor for Senior DM når det store mesterskab skal afvikles i kommende uge 

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen og Zero K. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sponsorer er nødvendige, når man skal arrangere et DM i ridebanespringning, og det er ikke kun arrangørerne Andreas og Christian Schou fra Absolute Horses, der siger farvel med et brag, når der fra 27. april til 1. maj for 12. og sidste gang afvikles mesterskabsstævne på Tågerup i Sommersted ved Kolding. 

En af de trofaste sponsorer - medicinal-  og sundhedsvirksomheden Orifarm - siger også farvel med manér: Virksomheden er i år hovedsponsor for Senior DM. 

Orifarm har været med som sponsor i alle årene, men det er første gang, virksomheden er sponsor for stævnets vigtigste klasse.

– Det er meget vigtigt for os, fordi vi dermed har mulighed for at slutte mesterskabsrækken af med præmiepenge på så højt niveau, siger Christian Schou fra Absolute Horses. At Orifarm har været en trofast sponsor gennem alle 12 år har haft stor betydning for os som arrangør af stævnerne, men det er jo også til gavn for rytterne, ja for hele ridesporten, fortæller han. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der skal rigtig mange sponsorer til, når man skal afvikles så stort et stævne med hele fire mesterskaber og den del almindelige springklasser, og det kan Absolute Horses glæde sig over at have.

Vækst-virksomhed

Orifarm har hovedsæde i Odense, hvor der netop er taget første spadestik til en stor udvidelse. Virksomheden, der er i voldsom vækst, har 2500 ansatte, hvoraf op mod 500 er i Odense.

Der er ikke kun ridebanespringningen, der har Orifarm for sponsor. Orifarm Healthcare er sponsor for paradressur med støtte til rytterne og deres heste ved det kommende VM i Herning, hvor der dystes i dressur, spring, paradressur og voltigering.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen