Dresler med i topkampen

25-05-2013 18:35

Britt Carlsen

First Grand Prix - 13 ryttere kom ind i omspringningen i Orifarm Trophy - en 1.50 m klasse der kvalificerede til søndagens store First Grand Prix. Blandt de fejlfrie var to danske - se web tv interview med Thomas Dresler her i nyheden

Igen i Orifarm Trophy var det den store Longines-3-kombination som kostede mange fejl. Kombinationen var næstsidste forhindring, og den velvoksne oxer, der var indspring til kombinationen kostede fejl. Alligevel lykkedes det for 13 ryttere at ride banen fejlfrit, iblandt dem Thomas Dresler/Never Say Never og Jessica Vinther Jensen, der har vundet EM sølv som ponyrytter og netop har vundet bronze i mesterskabet for ungryttere hos Absolute Horses i Kolding. 

Jessica satsede med risikable vendinger på Valerie F.S. e. Indoctro der springer med et kraftfuldt afsæt - desværre for Jessica faldt bommene på de to sidste forhindringer i omspringningen, og hun kom i mål i en tid der var få hundrededele fra klassens vinder Pieter Devos og Dream of India Greenfield, der kom i mål i tiden 42,21 sekund.

Thomas Dresler har fokus på søndagens Grand Prix, og derfor satsede han ikke i omspringningen, men red et et godt grundtempo, fejlfrit til en 4. plads. Thomas og Never Say Never var fejlfri i dn sidste, krævende runde ved DM hos Absolute Horses i Kolding, og de gode takter fortsatte han i dagens 1.50 m klasse. Som det nu ser ud har vi omkring syv danske ryttere kvalificeret til First Grand Prix i Parken søndag middag.

Se klassens resultat her

Videoer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen