Flot afslutning på en helt fantastisk sæson

30-11-2021 17:32

Johanne Kofod Jensen

Frida og jeg er netop kommet hjem fra Ecco Cup finalen på Blue Hors, og det blev en super flot afslutning for os på en helt fantastisk sæson

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeg havde slet ikke drømt om, da året startede, at jeg ville kunne se tilbage på et Nordisk Mesterskab med placeringer i alle klasser og en international debut i den europæiske liga, hvor vi fik placering med hjem og kunne blande os i toppen mod tyske og hollandske EM ryttere. Frida er bare en helt igennem skøn hest, og jeg skylder hende alt.

Ecco Finalen er altid et helt særligt stævne med en helt speciel stemning. Rammerne på Blue Hors er super gode, og vi ryttere er mere afslappede, da det jo er mega sejt bare at nå hertil. Jeg havde i år valgt at ride opvarmningsklassen om fredagen, da hun spændte en del op for mig sidste år, og det viste sig at være en rigtig god idé, for i opvarmningsklassen blev hun igen meget spændt, og det går især ud over kvaliteten i galopprogrammet. Jeg talte med min træner Pernille Ørum om, hvilken strategi vi skulle vælge, og vi valgte at gå all in med hut og mindre sporer for at få lagt en dæmper på hende. Det viste sig at være en rigtig god strategi, for jeg red en virkelig god og sikker tur om lørdagen til over 71% og blev nummer fire. De seks bedste kom ind til en festlig præmieoverrækkelse i hallen.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Under stævnet var der også et tilbud om ryttersamtaler med landstræner Dennis og holdleder Janne til rytterne i bruttogrupperne, og det var virkelig fint at få talt sæsonen igennem med dem og få lagt en plan for den kommende sæson.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Om søndagen skulle vi ride kür. Selvom jeg nok ikke er helt i mål med den endnu, er vi kommet rigtig langt. Frida bliver stadig lidt spændt for mig i galopprogrammet, og hun fik også øje på et enkelt spøgelse, som gav et ekstra hop, men i det store og hele var jeg rigtig godt tilfreds. Vi fik 72% og endte som samlet nummer fem. Alle ryttere kom ind til hest og red en runde, og derefter gik vi ind til fods for at få præmier og gaver. Det var en super festlig afslutning på en helt fantastisk sæson.

Kærlig hilsen

Johanne

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen