Dennis Fisker har grebet chancen

11-06-2015 14:28

Berider Dennis Fisker, Hjallerup Rideklub, har fået et once in a lifetime-tilbud og tiltræder som ny chefberider hos Agnete Kirk og Claus Thinggaard på Julianelyst

Berider Dennis Fisker, der har været ansat i Hjallerup Rideklub siden december 2014, har fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til. Han skal 1. august tiltræde en drømmestilling på Julianelyst Gods hos landsholdsrytter i dressur Agnete Kirk Thinggaard, hvor han selv vil få mulighed for at efterleve sine drømme.

Dennis Fisker har været utroligt glad for sin tid i Hjallerup og har haft et fantastisk samarbejde med bestyrelse, ryttere og forældre.

- Alt har været godt i Hjallerup, og jeg er selvfølgelig ked af at forlade en god klub, hvor alt fungerer, og der er en række talentfulde ryttere. Men min nye mulighed kan jeg bare ikke sige nej til. Det er en drøm for mig, siger Dennis Fisker.  

Hos Hjallerup Rideklub er man selvfølgelig utroligt kede af, at klubben nu igen skal finde ny berider. Men klubben er fuld af optimisme, og har netop indviet et ridestadion til 2,4 mio. kr. Næstformand Charlotte Boddum har i år modtaget DRF’s pris som årets klubleder.

- Dennis er meget vellidt af alle for hans gode humør og store kompetence. Rytterne og klubben har blomstret i hans tid i Hjallerup. Vi er kede af at sige farvel til ham, men vi er allerede trukket i arbejdstøjet for at finde en ny løsning fortæller Charlotte Boddum

/Pressemeddelelse.

Info

Om Hjallerup Rideklub
Hjallerup Rideklub er en af Nordjylland største rideklubber målt på antal af medlemmer og aktiviteter. Hjallerup Rideklub er en virksomhed i god udvikling, og med mange idéer og visioner for både bredde- og eliteudvikling i klubben. Elevskolen er stor og klubben er en arbejdsplads for ca. 12 fuldtidsansatte medarbejdere.

Hjallerup Rideklub ser frem til at afholde C- og B-stævne på det helt nye ridestadion i den første weekend i juli og meddeler, at der netop er udskrevet en ekstra MA-klasse, så lilleturshestene også kan gå tre starter efter gældende regler for inddeling af sværhedsgrader

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen