Tæt kamp og sejr til Betina Jæger

08-11-2019 17:45

I den nationale Grand Prix ved Blue Hors Dressurfestival var der spænding til sidste øjeblik, da Agnete Kirk Thinggaard og Betina Jæger lå utroligt tæt i toppen. Sejren gik til Betina Jæger Jensen

Da Betina Jæger Jensen red ud af banen efter et flot ridt på den 12-årige vallak Belstaff e. Brentano II/ De Niro, stod ekvipagen stadig som nr. 2 på resultattavlen, mens de sidste karakterer stadig tikkede ind.

Slutresultatet for ekvipagen blev 72,567% i denne Grand Prix sponseret af Zibrasport, og det var lige akkurat nok til at slå den hidtil førende ekvipage, Agnete Kirk Thinggaard og blot 9-årige Blue Hors Veneziano e. Vivaldi/ Donnerhall (opdr. Blue Hors), der opnåede 72,433% for deres ridt.

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Blue Hors Veneziano. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Betina og  Belstaff, der også var i spil til det danske landshold til WEG 2018, leverede i dag et fejlfrit med masser af kvalitet. Et af Belstaffs glansøvelser er den frie skridt, og her høstede ekvipagen også et 9-tal, lige som der blevet givet et 9-tal for den ene traversade.

Den ene af de tre dommere, dommer ved B, havde Agnete og Veneziano på førstepladsen. Igen var der tale om et stort set fejlfrit ridt med masser af højdepunkt som bl.a. serien af changementer for hvert andet galopspring. Agnete og Blue Hors Venezianos partnerskab er ikke engang et år gammel, og de har haft deres først start sammen her i efteråret. Dagens placering var ekvipagens fjerde andenplads i træk.

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Quibelle. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Med tilsvarende tæthed mellem resultaterne var ekvipagerne på tredje- og fjerdepladsen. Spanske Severo Jurado Lopez og den 11-årige hoppe Quibelle e. Quaterback/ Sandro Hit lagde sig med 70,200% lige foran den debuterende ekvipage Daniel Bachmann Andersen og 9-årige Blue Hors Zee Me Blue med 70,067%. For Daniel og Zee Me var der tale om debat allerede på første stævnedag torsdag, hvor det gjaldt Intermediaire II. I dag viste Zee Me masser af kvalitet i Grand Prixen og med plads til udvikling, særligt i piafferne.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zee Me Blue. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen