Power Boys på Summer Foal Auction

28-06-2024 17:02

17 føl kommer under hammeren ved Summer Foal Auction den 6. juli – og her præsenteres de første føl

Copyright Ridehesten.com
Midt-West Donatello er en af de "power boys", der kommer under hammeren den 6. juli. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod afvikler Summer Foal Auction lørdag den 6. juli fra kl. 19.00 på Korshøjgaard i Randbøl. Det sker sideløbende med Blue Hors Dressurfestival. 

17 føl kommer under hammeren denne aften, og det er en perlerække af særdeles interessante føl, som repræsenterer yderst spændende dressurblod. Der bliver udbudt 13 hingsteføl og 4 hoppeføl, og foruden at have potentiale til fremtidig sport, kan der gemme sig en godkendt avlshingst eller en medaljehoppe i samlingen. 

De kommende dage vil vi præsentere føllene i kollektionen, og åbner med to hingsteføl, rigtige power boys, der imponerer med et særdeles eminent bevægelsesforløb, men også med maskulin udstråling og power. 

Den ene, kat. 43 Midt-West Donatello er efter Årets Hingst i Dansk Varmblod, Hesselhøj Donkey Boy, og han er dermed i familie med kat. 49 Löschners Spaceman e. So Perfect, for i hingsteføllets hoppestamme finder man netop Hesselhøj Donkey Boy.

På www.varmblodauktion.dk kan man se hele den flotte kollektion, læse beskrivelser, se fotos og video samt føllets 4-ledede afstamning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

43 MIDT-WEST DONATELLO
Hingsteføl e. Hesselhøj Donkey Boy / Franklin

Et meget velbygget, harmonisk, velrejst og maskulint hingsteføl med særdeles god bevægelse – helt grundlæggende et tiltalende føl, der er en fryd for øjet.
 
Bag Midt-West Donatello ligger der flere elite- og medalje hopper, hvoraf der kan nævnes medaljehoppen Midt-West Ibina, der er helsøster til avls- og guldmedaljehingsten Midt-West Ibi-Light. Sølvmedaljehoppen Midt-West Madonna, der havde en succesfuld karriere på dressurbanerne.

Mor Midt-West Pristine har tre helsøstre, hvoraf den ældste har været udtaget til UVM og de 2 andre begge er kåret med medalje.

Copyright Ridehesten.com
Katalog nr. 43: Midt-West Donatello. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

49 LÖSCHNERS SPACEMAN
Hingsteføl e.  So Perfect / Millenium

Fantastisk føl med et helt sublimt bevægelsesforløb. Et hingsteføl man nemt kan forestille sig på de store dressurbaner. Han er elegant og har en udstråling ud over det sædvanlige. I stammen finder du flere TOP-heste som Hesselhøj Donkey Boy / Hotshot W og Bossonova W.

/Dansk Varmblod

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen