Blog: Topper til DM

07-09-2018 11:53

Amira Aasted

Amira og Topper har været til endnu et DM, men denne gang var det med stævnestart efter længere tids pause. Måneden har også budt på ophør af et spændende samarbejde med Stutteri Enshøj

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er endnu måned gået og tiden er gået stærkt, synes jeg! I denne måned har jeg været afsted til DM på Hovgaard, som var en helt fantastisk oplevelse.
Det var så dejligt at være afsted  sammen med alle mine venner igen. Selve DM gik over alt forventning, vi tog afsted med en hest som jeg kun havde redet dressur på 8 gange, efter vores pause siden december. Vi synes det var et ret skrapt felt i år, så vi ville være meget tilfredse, hvis bare vi kom med i finalen, og det gjorde vi jo!

DM gik over alt forventning!
På førstedagen kunne jeg mærke på Topper, faktisk allerede inde i stalden, hvor meget han glædede sige til at komme ud og starte igen. Han stod helt og rystede af spænding, da jeg stod og flettede ham op. Ude på opvarmningen kunne jeg godt mærke, at han synes det var sjovt at være med igen, selvom jeg måske lige havde en lidt tændt pony. Inde på banen, red jeg et godt program med to store fejl fra min side af,og en lidt for tændt pony. Men jeg endte alligevel med at få 70,3 %, og blive nr 3.
Jeg var mega stolt af Topper, og jeg synes han var mega sej, at han bare kunne gå op og blande sig med top-ponyerne efter at have været ude af stævneform i så lang tid.

Lørdag fik jeg med en mega god start og lå på 73 % indtil en af højtalerne skraldede helt vildt, og både hesten på den anden bane og Topper blev rigtig bange. Så det var virkelig irriterende. Søndag havde jeg en helt vildt god opvarmning, Topper var bare klar og det var sådan en fed følelse, den kan slet ikke beskrives.
Folk kom hen og snakkede med min mor og kiggede for han så bare så mega godt ud. Men da jeg kom ind på banen passede musikken bare overhovedet ikke, og det hele gik ligesom i stykker. Men jeg er faktisk super tilfreds med Topper, når man tænker på hvor kort tid jeg har haft til at ride.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Et samarbejde er slut
Den 1. september sluttede et helt fantastisk samarbejde med Enshøj stutteri. Piano blev nemlig sendt tilbage. Vi tog ham med til Svendborg, hvor jeg skulle starte et c- stævne på Topper inden DM hold. Jeg vandt klassen, men der skulle stadig siges farvel til en helt fantastisk hest. Det har virkelig været et helt fantastisk samarbejde, jeg har haft med Klaus Fogh (ejer af stutteri Enshøj.) Og jeg ser da frem til et til, hvis det en dag skulle være.

Jeg tager også snart afsted til DM hold med mit hold bestående af
Caroline Jørgensen på Dr. Doolittel
Laura Rohmann på Traeumer
Frederikke Jakobsen på Gee Gee 2

Det er et stævne som man altid glæder sig til!

Mange hilsner 

Amira

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen