Morsø Rideklub i fuld sving

15-05-2015 21:41

Nanna Nørgaard

I disse dage er der høj aktivitet hos Morsø Rideklub, med heste og ponyer i såvel dressur som spring. Ligeledes er det uofficielle DM for beriderelever blevet afviklet med finale i dag, i både i spring og dressur.

Solen skinnede flot over Morsø Rideklub her til morgen og klokken otte var banerne i fuld gang. Blandt dagens klasser blev der på bane 3 afviklet LA2 for heste. Vinderen af denne klasse blev Mette Svare Ehlers på Brunello med 71,034% efterfulgt af Stine Klausholt på Bakkelys Delini med en score på 69,828%. Mette Svare Ehlers kunne igen indtage en plads og her som nr tre på Langdyssegårds Nobli med 69,138%.

I dag blev finalen i det uoffiecielle DM for beriderelever afviklet og publikum havde stimlet sig op langs med banen hvor dressuren blev holdt. Efter gårsdagens ridt og dagens finale ridt kunne Cabrina Zillo Geip indtage en sikker sejr med samlet totalsum på 394 point og dette gjorde hun på Dublin. Ind på anden pladsen kom Martin Korsbæk på Hotkinn Foldager med i alt 385 point og på tredjepladsen blev det Søren Wind og Rolex Højris med i alt 378 point. 

Efter finalen i dressur blev rundet af skulle finalen i spring ligeledes afvikles. Efter en spændende omspringning om sejren kunne Ulrik Falbe-Hansen og Corradino i tiden 44,76 sek indtage første pladsen i sikker stil. Anna Sandahl Michelsen måtte se sig slået med en enkelt bom i tiden 46,33 sek og på tredje pladsen blev det Laila Pedersen på Mini med ærgelig 1 tidsfejl. Traditionstro bød det på en tur i vandgraven for sejresherrene efter deres sejrsridt.

Se flere resultater fra stævnet via links her

Alle billeder fra dagens starter fredag vil være at finde på Ridehesten.com fra næste uge af.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen