Ponystævne med fokus på udvikling

30-10-2013 17:12

Signe Wiese

Aarhus Rideklub afholder i weekenden C-stævne i spring for pony med et lidt anderledes tema end det før er set. Klubben forsøger sig i samarbejde med nogle af landets bedste beridere, med et koncept hvor der er stor fokus på de unge rytteres ridning

Copyright Ridehesten.com

Det betyder konkret, at stævnet er sponseret af beriderne som ærespræmiegivere, og man har således muligheden for at vinde dressur eller springlektioner fra Torben Frandsen, Thomas Sandgaard, Kristian Skovrider, Allan Bilgrav Christensen, Hans Ley, Christian Pedersen, Johnny Hansen, Lars Uggerby, Michael Stevn og Søren Vallentin.

- Jeg støtter gerne op om dette initiativ, da det går til et rigtig godt formål. Det er i de unge år, at rytterne virkelig kan udvikle sig, og det er vigtigt, at de kommer rigtigt fra start, så der ikke senere er for mange dårlige vaner at rette op på. Hvis jeg kan bidrage med at sætte fokus på udvikling af de unge ryttere med et gavekort til undervisning, så gør jeg gerne det, udtaler berider Torben Frandsen forud for stævnet.

Udover Torben har AAR kun mødt positive reaktioner og er overvældet over den store opbakning fra beridere, der ønsker at støtter op om fokus på korrekt grundridning for de unge ryttere, så de kan lære om rytterens indvirkning på deres pony. 

Alle deltagere til stævnet har mulighed for at vinde disse flotte præmier, da rytterne opdeles i puljer, og vinderen trækkes herfra. Det betyder altså, at det ikke nødvendigvis er den rytter der har vundet klassen, som løber med gavekortet.

AAR håber på et hyggeligt og lidt anderledes stævne, hvor de kan bidrage med en masse gavekort til en forhåbentlig lærerrig oplevelse for rytter og pony. Har du lyst til at være en del af dette og endnu ikke meldt, så er der stadig åbent for tilmelding til stævnet – se mere på klubbens hjemmeside HER.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen