Helgstrand: Fedt at ride DM igen! (video)

05-09-2020 17:53

Britt Carlsen

– Det er en tændt hoppe, så jeg måtte ride lidt langsomt. Der er mange gode ting, men jeg føler jeg stadig rider på halv gas, og det irriterer mig! sagde Andreas Helgstrand med et smil efter sit ridt

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Fiontini. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det er ved at være nogle år siden Andreas Helgstrand red DM sidst. I mellemtiden har han opnået flere medaljer ved verdensmesterskaberne for unge dressurheste, men nu har han igen fundet tiden til at uddanne og træne Grand Prix-heste, og med den tredobbelte UVM-guldvinder Fiontini e. Fassbinder (opdr. Henrik Hansen) er han til start i DM ved Equitour. 

Deres partnerskab er fortsat af nyere dato, og Andreas har ikke fået samlet meget rutine i konkurrence sammen med Fiontini, alligevel ligger de i skrivende stund på andenpladsen i Jyske Bank DM præsenteret af Boxit. Andreas og Fiontini havde ingen øvelsesfejl, men nogle småkiks undervejs, som i den sidste ende kostede i det samlede regnskab. 

– Jeg må bare øve mig, der er ikke andet for. Den er mega fed at ride på. Det er en hest med masser af kapacitet, fortæller Andreas bl.a. i det webtv interview som kan ses her i nyheden. 

Andreas Helgstrand har vundet det danske mesterskab fem gang i træk:
2008 Andreas Helgstrand/Blue Hors Don Schufro
2007 Andreas Helgstrand/Gredsstedgårds Casmir
2006 Andreas Helgstrand/Blue Hors Matine
2005 Andreas Helgstrand/Blue Hors Cavan

Se det foreløbige resultat af DM HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald