Lærke Olesen: Det er fedt at ride ved Equitour (video)

13-06-2021 08:33

Annika Knudsen Lorentsen

Danske Lærke Olesen er en af de yngste danske ryttere, der er til start ved Equitour Denmark i år, og hun bruger blandt andet stævnet som forberedelse til NM og DM, og i dag skal hun ride 150 cm for første gang

Copyright Ridehesten.com
Lærke Olesen og HHS Toronto. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

23-årige Lærke Olesen er en af de danske ryttere, der i denne uge er til start på hjemmebane ved Longines EEF Nations Cup-stævnet i Uggerhalne, og hun fortæller, at det er fedt at ride i det nordjyske, ligesom hun forklarer, at dette stævne for hende i høj grad fungerer som optakt til NM, som hun skal ride i Finland for U25 i uge 26. 

– Det er godt lige at få testet formen af på dette niveau inden jeg skal afsted til Finland og ride NM, og så er det også god forberedelse til DM, hvor der i år går et U25-mesterskab, som jeg regner med at deltage i, fortæller Lærke Olesen. 

Copyright Ridehesten.com
Lærke Olesen. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lærke har redet flere gode runder ved denne uges stævne på sine heste, og i dag skal hun debutere i 150 cm, samme højde, som hun vil møde i forbindelse med U25 DM til august. I videoen nedenfor kan I høre Lærke fortælle lidt om hvordan det er at ride ved Equitour i Uggerhalne. 

Følg desuden stævnets start- og resultatlister her

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald