Dennis Fisker klar til Bundgaard Byg Cup finale

06-09-2020 14:26

Britt Carlsen

Efter tre kvalifikatonsrunder i Bundgaard Byg Cup er 18 ryttere klar til finalen, og med sejren ved Equitour har Dennis Fisker redet sig ind blandt de bedste

Bundgaard Byg Cup er en særdeles populær turnering i dressursporten på lille turs niveau. Flere Grand Prix-ekvipager har fået deres sidste afpudsning inden stor tur i den populære cup, som afvikles i Intermediaire I.

Ved Equitour blev den tredje og sidste kvalifikationsrunde afviklet. Det var Solrød Rideklub, der i slutningen af juli åbnede årets kvalifikationsstævner, efterfulgt af Vilhelmsborg (Danish Derby) i slutningen af august. Finalen afvikles, som det er blevet en tradition, ved Blue Hors Dressurfestival i november. 

Dennis Fisker og Rosenstolz sejrede både i Intermediaire og kür med Rosenstolz foran Lovisa Wessblad/Quentin SV - Lovisa red igen i dag et flot program med Quaterback-sønnen, hun er til daglig groom for berider Thomas Sigtenbjerggaard hos Helgstrand Dressage. Nadja Aaboe Sloth/Favour Gersdorf kom ind på tredjepladsen i den samlede stilling.
Den samlede stilling, som det ser ud efter tre kvalifikationer er den, at Michael Søgaard er i front med Jukebox efter andenpladser i Solrød og på Vilhelmsborg. Rune Willum Hansen/Atterupgaards Seebach ligger på andenpladsen efter en sejr i Solrød og så er Jan Møller Christensen, Empire B på tredjepladsen.

Se den samlede stilling HER og resultatet af Bundgaard Byg Cup HER
 

Populær og vigtig turnering
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner