Betina Jæger nr. 1 og 3 i Bundgaard Byg Cup

30-08-2020 18:28

I årets anden kvalifikation i Bundgaard Byg Cup, der i denne weekend er afviklet ved Danish Derbys landsstævne på Vilhelmsborg, har Betina Jæger Jensen fra Uggerhalne Rideklub været meget stærkt ridende. Hun vandt i søndagens kür med Fürst William og blev treer med Franklin

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger Jensen og Fürst William. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

14 ekvipager red i dag Intermediaire I Kür i denne årets anden kvalifikation i Bundgaard Byg Cup, og i toppen så man med Betina Jæger Jensen og Michael Søgaard to topryttere, der kan bryste sig af at have uddannet rigtig mange heste til Grand Prix og i øvrigt også med meget erfaring i netop Bundgaard Byg Cup.

Som det også var tilfældet i den indledende Intermediaire I var det Betina Jæger Jensen, der sammen med 8-årige Fürst Wilhelm e. Fürst Wilhelm/ Lord Sinclair I, kunne trække sig sejrrigt ud af klassen, og det var i her i küren med hele 79,375%.  Betina besatte også tredjepladsen; denne gang med den populære avlshingst Franklin e. Ampère/ Ferro, der opnåede 77,667%.

– Fürst William er en fantastisk hest med super temperament. Han er i en utrolig positiv udvikling i sin ridemæssige karriere og har haft to fantastiske rideture her i Bundgård Byg på Vilhelmsborg, fortæller Betina Jæger Jensen.

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger Jensen og Franklin. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen og med flotte 78,042% kom berider Michael Søgaard med sin 9-årige Jukebox e. Jazz/ Rubinstein (opdr. Jytte Kolster). Berider Jan Møller Christensen og 11-årige Empire B e. Sting/ Seven 00 med 76,500%.

Årets første kvalifikation i Bundgaard Byg Cup blev redet i juli måned i Solrød Rideklub. Efter denne weekends kvalifikation på Vilhelmsborg er der en enkelt kvalifikation tilbage, og den afvikles i næste weekend den 4. - 6. september ved Equitour, og derefter gælder det finalen den 6. - 8. november  på Blue Hors

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard og Jukebox. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Info

Bundgaard Byg Cup
Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Populær og vigtig turnering
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.
Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen