Favoritsejr i Bundgaard Byg Cup

20-11-2016 15:03

Vinder af første afdeling af finalen i Bundgaard Byg Cup viste sig igen i kürfinalen søndag at være den sikreste at sætte sine penge på - Ditte Mikkelsen og Don Rodian er vindere af Bundgaard Byg Cup 2016

Copyright Ridehesten.com
Ditte Mikkelsen og Don Rohdian.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går distancerede Ditte Mikkelsen og 11-årige Don Rodian e. Blue Hors Don Romantic/ Lillemarkens Arkibal (opdr. Mette Krabbesmark Jepsen) nærmeste konkurrent med over 3 procentpoint i den indledende Intermediaiere I af finalen i Bundgaard Byg Cup ved Blue Hors Dressurfestival, og i søndagens kürfinale - bedømt af Niels-Erik Bøchman, Jesper Holst Hansen og  Helle Krasnik Trolle - viste ekvipagen sig igen uovervindelig. De leverede i dag en kürpræstation med stor sikkerhed til 75, 833% og dermed favoritsejr i Bundgaard Byg Cup med sammenlagt 150,131 procentpoint. 31-årige Ditte Mikkelsen, der til dagligt arbejder som fængelsesbetjent, har Don Rodian som føl og har selv uddannet hesten fra unghest og til vordende Grand Prix-debutant.

Copyright Ridehesten.com
Finalens nr. 2, Marlene Storkborg og Fritz.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Gårsdagens nr. 2, Marlene Storkborg og 11-årige Fritz e. Blue Hors Romanov/ Classic (opdr. Andreas Seemann), holdt i dag sin andenplads i küren og sammenlagt med 145,138%. På tredjepladsen i går og ligeledes i det samlede regnskab så vi endnu en 11-års hest og denne gang ikke efter Blue Hors Don Romantic men hans far Blue Hors Don Schufro; der er selvfølgelige tale om hoppen Donna Charian, der blev forbilledligt præsenteret af Karina Nevermann Torup og sluttede sammenlagt med 143,666%.

Se det samledes resultat HER.

Copyright Ridehesten.com
Finalens nr. 3, Carina Nevermann Torup og Donna Charian.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen