Sidste ECCO cup kvalifikation skudt i gang

26-09-2015 17:50

Holte Rideklub står i weekenden for årets 3. ECCO cup kvalifikation for ponyer, hvor Sara Aagaard Hyrm tog sejren for kat. II, og Victoria Cecilie Bonefeld Dahl for kat. I

På Holte Rideklub, er der i dag blevet redet ECCO Cup-kvalifikationer for ponyerne, som samler point til ECCO cup finalen. I dag blev der redet PRT, mens at 7 kat. II og de 15 bedst placerede i dagens PRT i kat. I klassen, rider om den samlede sejr i kür i morgen.

Morgenen blev startet af kat. II ponyer, hvor der blev vist et flot og højt niveau, på trods af få startende. Kun 7 ryttere var til start ECCO cup klassen for kat. II, hvor Sara Aagaard Hyrm på FB Gangster e. FS Golden Moonlight/Dressmann I sejrede med 69,74%. Andenpladsen blev indtaget af Sandra Gottlieb Lyngø på Højvangs Bondeo e. Bonansa/Landau med 69,10%.

I ECCO cup klassen for kat. I, var der tæt kamp om placeringerne. Vinder af klassen blev Victoria Cecilie Bonefeld Dahl på Spartacus e. Antario N/Tarzan som kom op over de magiske 70%, da hun indkasserede 70,17%. Nummer to blev EM-bronze vinder for hold, Louise Fauerholm Christensen på Vegelin's Goya e. Verona'S Bo-Gi med 70,08%, mens at Nikoline Ulrich på AJ Don't You Forget About Me e. FS Don't Worry/FS Golden Highlight indtog tredjepladsen med 69,23%. På femtepladsen blev Amanda Kiærulf på Typhon Hippios e. Offem Minos og som nummer seks blev det Sofie K. Hansen på Prince Of Glory e. Triple Tree's Prince Perfect.

Der ud over gik der også en almindelig b-klasse i PRT, for de ekvipager som ikke rider med i ECCO cuppen. Her blev vinderen Josefine Tiedemann Hansen på Darlings Deluxe e. Marchi med 68,50%, hvor Kristine Krogsgaard på De Wijk's Aislin e. Flora's Hof Magic blev nummer to med 67,99%. Nummer tre blev Victoria Reinholdt Nissen på Filur Af Grønagergård e. Vasehøjs Kashi med 67,30%.

Se resultater fra stævnet Her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen