Royalt besøg – intet mindre...

13-08-2016 20:15

Når der fredag skal overrækkes medaljer i holdkonkurrencen i dressur ved FEI European Championships for Ponies sponsored by Equsana, bliver det ingen ringere end H.K.H. Kronprinsesse Mary, der skal stå for det

Copyright Ridehesten.com
H.K.H. Kronprinsesse Mary

Allerede nu er der grund til at sætte kryds i kalenderen fredag den 19. august – ikke blot fordi det er værd at lægge vejen forbi Vilhelmsborg for at nyde de mange dygtige ponyekvipager, der skal dyste om medaljer, men så sandelig også fordi H.K.H. Kronprinsesse Mary vil være til stede for at overvære det spektakulære event. Det er nemlig hendes opgave at deltage i medaljeceremonien, der afholdes fredag sidst på formiddagen. Kronprinsessen skal være til stede ved EM fra 10.30 til kl. 13.00, og på disse timer skal hun også nå rundt og se området på Vilhelmsborg – bl.a. den helt nye militarybane der er bygget med støtte fra Salling Fonden og Aarhus Kommune.

Det bliver under alle omstændigheder en oplevelse ud over det sædvanlige, og det er derfor klart anbefalelsesværdigt at tage til Vilhelmsborg i næste uge. Fredagen byder desuden også på et stort gratis 25-års jubilæumsshow, der afholdes kl. 19.30 i den store opvisningshal. Her hylder Vilhelmsborg at de nu i 25 år har været Danmarks Nationale Hestesportscenter.

Showet kommer til af favne musikalske oplevelser såsom sangerinden Tanja Fossdal, der også tidligere har underholdt ved gallashowet i Herning, samt Aarhus Pigegarde der vil gøre deres til at sikre en uforglemmelig aften. Indslagene er alle lavet og arrangeret af de brugere, der igennem tiden har gjort nytte af Vilhelmsborg som samlingssted for hesteinteresser. Her vil der være alt fra agility med hunde til DV-føl.

Se hele planen for EM lige HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner