EM-bane under opbygning

01-08-2016 14:44

I dag starter nedtællingen til dette års FEI European Championship 2016 for ponies sponsored by Equsana for alvor. På Vilhelmsborg er der fuld gang i de praktiske forberedelser

Copyright Ridehesten.com
Militaryspringene er klar til EM

- Vi har ret travlt sådan rent organisatorisk lige nu, der er stadig meget der skal nås, sådan indleder Vilhemsborgs direktør Casper Cassøe. Og der er virkelig nok at se til på Vilhelmsborg, der lige nu er under opbygning til at skulle rumme den sportslige begivenhed: EM for ponyer 2016, hvor intet mindre end 300 ponyer og deres ryttere fra et hav af forskellige nationaliteter melder deres ankomst.

4 mand arbejder på militarybanen

- Lige nu har jeg vores svenske banebygger og hans udvalgte medhjælpere fra Kalundborg til at gå og bygge militarybanen op. Springene er kommet og er lige nu ved at blive placeret, så i løbet af denne uge bliver militarybanen færdig, og man vil for alvor kunne se de færdige EM-rammer for denne disciplin, forklarer Casper Cassøe. Så småt begynder de store græsarealer altså omkring Vilhelmsborg at tage den rette form. Casper Cassøe tilføjer: - På springstadion er alt ved at være klar til opsætning af stande – der er blot en enkelt stand tilbage, som ikke er solgt. Der bliver rundt omkring springstadion et leve uden lige, når de omkring 30 stande bliver rejst og kommer til at bugne af varer og gode tilbud. Desuden er alle tre arenaer ved at blive indrettet med bandereklamer samt øvrig opbygning såsom telte, hegn og parkeringsområder.

Casper Cassøe understreger: - Vi når at blive klar!

Læs meget mere om EM for ponyer lige HER

Følg desuden løbende med på Facebook og Instagram!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen