Elitefølauktion: Sidst men ikke mindst

24-08-2019 11:48

I dag slås dørene til Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue op, og det er i aften, at den store traditionsrige Elitefølauktion løber af stablen. Du har i dag mulighed for at se kollektionen, inden de kommer under hammeren i aften

Copyright Ridehesten.com

Når 60 håndplukkede kvalitetsføl kommer under hammeren ved Dansk Varmblods Elitefølauktion i aften den 24. august, så er der noget for enhver smag. De 34 dressurbetonede og 26 springbetonede omfatter både hingste- og hoppeføl, der i kraft af deres type, funktion og præstationsstærke afstamning må anses for at være kandidater til at blive nogle af fremtidens kanoner i sport og/eller avl.

I dag kan du se føllene live

Du har i dag mulighed for at se alle føllene i den storeopvisningshal (Blå hal) på Vilhelmsborg, hvor de bedste føl fra Dansk Varmblods regioner vil dyste om de fire vindertitler. De auktionsføl, der ikke deltager i følfinalerne vil blive vist om eftermiddag, hvor fremvisningen transmitteres på Clipmyhorse.

  • Kl. 09:00 Springhoppeføl vises løse (finale kl. 12.00)
  • Kl. 09:30 Springhingsteføl vises løse (finale kl. 12.25)
  • Kl. 10:00 Dressurhoppeføl vises løse (finale kl. 13.15)
  • Kl. 10:55 Dressurhingsteføl vises løse (finale kl. 13.55)
  • Kl. 14:30 Præstation af auktionsføl (kan også ses på www.clipmyhorse.de)

Vi har igen i dag fundet lidt forskelligt til dig:

SJ Thunderball – et helt igennem lækkert springhingsteføl med udstråling, power og top afstamning.

Winchester C. – attraktivt hingsteføl, der er seneste skud på en hoppestamme med mange Grand Prixheste.

Ferdinand – elegant og velfungerende dressurhingsteføl efter stempelhingsten Fürstenball.

Vera – bedårende og betagende Fürstenballdatter ud af meget stærk præstationshoppestamme.

Borbjergs Fairy Beautifull – billedskønt og utrolig velgående med stor skulderfrihed og haseaktion

Tjørnegården Bowie – et storrammet, harmonisk og velgående hingsteføl, der udtrykker DRESSUR. 

Copyright Ridehesten.com
Ferdinand.

Se hele auktionskollektionen.
 

Winchester from Dansk Varmblod on Vimeo.

Info

Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue

Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue finder sted den 24. – 25. august 2019 på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg syd for Århus. DV-føl og – hopper, der er udvalgt ved regionale skuer og kåringer over hele landet, mødes her til at dyste om titlerne årets bedste inden for deres kategori i dressur og springning.

Sideløbende med eliteskuet afvikler Danish Derby Horseshows landsstævne i dressur og springning med masser af klasser op til Grand. Her afholdes også kvalifikation til Bundgaard Byg Cup (dressur), kvalifikation til Dansk Ride Forbunds PAVO championater for unge dressurheste (4-7 år) og springheste (4-6 år), ligesom Dansk Varmblod afholder endelig udtagelse til UVM i springning på Zangersheide i september samt Youngster Cup i både dressur og springning. Landsstævnet starter torsdag den 22. august.

Lørdag den 24. august om eftermiddag holder Dansk Varmblod reception for medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere foran hovedbygningen, hvor Dansk Varmblod byder på et glas i anledning af forbundets 40-års fødselsdag. Ved samme lejlighed sker afsløringen af Dansk Varmblods fødselsdagsgave i form af en statue på plænen foran hovedbygningen.

Ligeledes lørdag den 24. august finder Dansk Varmblods store avlerfest sted om aftenen, hvor festlighederne slås i gang med Dansk Varmblods Elitefølauktion over 58? nøje udvalgte føl af meget høj kvalitet.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen