Rider UVM på hjemmeavlet hest

22-09-2024 06:38

VIDEO: Natasha Tang Kaspersen har kendt Toftegaardens Gladys Knight, siden hoppen var føl, for den velspringende hest er opdrættet af hendes forældre. Sammen leverede ekvipagen flotte resultater ved dette års UVM

Nyheden fortsætter efter annoncen

Konkurrencen er benhård ved UVM i springning på Zangersheide, hvor kun ekvipager, der var fejlfrie i begge kvalifikationer, er kvalificeret til søndagens finale for 5-årige heste.

19-årige Natasha Tang Kaspersen, der har været en del af U21-landsholdet i springnin, er til start med familiens hjemmeavlede Toftegaardens Gladys Knight e. Godsend du Reverdy/ Quijote. Det er Natashas mor, Miriam Tang Kaspersen, som er registreret som avler af den velspringende hoppe. Der var stor ros til Natasha for en sikker og fejlfri første kvalifikation, og alle krydsede fingre for, at hun kunne gentage det i anden kvalifikation – det gik dog desværre ikke som ønsket. Hør Natasha sætte ord på dette i videointerviewet her i nyheden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Parret kom stærkt igen i lørdagens B-finale, hvor Natasha og Gladys Knight var fejlfrie og hurtige, hvilket udløste en flot placering som nr. 8.

Hør Natasha Tang Kaspersen fortælle om sine oplevelser ved UVM i videointerviewet:

Copyright Ridehesten.com
Natasha og den 5-årige hoppe. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

/ Dansk Varmblod

Thomas Bach Jensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen