Remix succesfuld under Paris Sellon

22-02-2023 06:05

Annika Knudsen Lorentsen

Den danskavlede hest Remix har succes under amerikanske Paris Sellon, og senest blev de placeret i en 150 cm-klasse i spanske Vejer de la Frontera

Copyright Ridehesten.com
Paris Sellon med Remix i Herning. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblodshoppen Remix e. Quidam de Revel/ Come On er opdrættet af Thomas Dresler i Danmark, og startede sin internationale karriere under schweiziske Adrian Schmid. Siden har den velspringende hoppe haft flere dygtige rytter, herunder schweiziske Elin Ott, der red hoppen i 160 cm-klasser. 

I september 2021 overtog amerikanske Paris Sellon tøjlerne, og hun har siden nydt godt af hoppens kvaliteter. Sammen har de redet op til 160 cm-klasser, og blandt andet deltaget i Longines Grand Prix of Schwitzerland i St. Gallen og i Rolex Grand Prix Ville de Dinard i Dinard i 2022. Blandt deres topresultater er en andenplads i 155 cm Grand Prix i San Siro, Milano og en tredjeplads i den 3-stjernede Grand Prix i Herning ved VM-stævnet i sommers. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Senest har ekvipagen været til start ved det internationale stævne i Vejer de la Frontera, Spanien, hvor de blandt andet er blevet placeret i en 150 cm-klasse. 

Den danskavlede hoppe har det seneste år vundet mere end 35.000 euro i præmiepenge, og er derfor placeret blandt de 10 mest vindende danskavlede heste i springning det seneste år. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner