Kig dommerne over skulderen

04-11-2021 06:33

Trine Askjær-Jørgensen

Hvad ser dommerne på, når de bedømmer en springhest? Er det vigtigt, at halsen er kort og krydset stort? Det kan du alt sammen blive klogere på den 9. november, når Dansk Varmblods region 3 inviterer til arrangement på Stutteri Ask

Copyright Ridehesten.com
Kom til region 3's arrangement den 9. november og lær om, hvordan dommerne bedømmer springhestes eksteriør m.m. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tirsdag den 9. november kl. 19.30 holder Dansk Varmblods region 3 arrangement på Stutteri Ask i Martofte, hvor du får mulighed for at kigge dommerne over skulderen, når de bedømmer springheste. For hvad ser dommerne egentlig på, når de bedømmer din springhest? Skal halsen være kort og krydset stort, eller hvad kræves af en moderne springhest?

Det får du mulighed for at blive klogere på, når de to dygtige dommere fra avlsledelsen i Dansk Varmblod, Signe Wiese og Bo K. Møller gæster region 3.

Arrangementet foregår i ridehuset på Stutteri Ask, hvor man altså kan få indblik i og lære om bedømmelse af springhestes eksteriør og springformåen, samt hvordan det lineære bedømmelsessystem skal forstås og bruges.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Pris for medlemmer: 100 kr.

Pris for ikke-medlemmer: 150 kr.

Tilmelding er nødvendig på SMS til 40270058 senest den 8. november 2021.

Så er du nysgerrig efter at lære om bedømmelse af springheste, er det bare med at få meldt til. Tag varmt tøj på og medbring en kuglepen, så kan du se frem til at lærerig aften i hestenes tegn, hvor der også serveres kaffe og kage.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen