Britt Carlsen til Dansk Varmblod

23-02-2023 14:23

B­­­ritt Carlsen, der er en af Danmarks mest erfarne ridesportsjournalister, bliver fra 6. marts 2023 presse- og kommunikationschef for Dansk Varmblod

Copyright Ridehesten.com
Britt Carlsen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod har længe haft et ønske om at styrke kommunikationen fra forbundet til medlemmerne og udbrede viden og kendskab om forbundet til ryttere og avlere uden for medlemskredsen. Fra 6. marts 2023 bliver Britt Carlsen en del af Dansk Varmblods kompetente sekretariat på Vilhelmsborg, da hun tiltræder stillingen som presse- og kommunikationschef.

Britt startede sin karriere på Dansk Varmblods kontor i Skejby, hvor hun arbejde som sekretær for chefkonsulenten med kontakt til avlsledelsen. Hun var med på forbundets årlige kåringsrejse rundt i landet, hvor hun passede det rullende sekretariat. I 1995 blev hun ansat på det nystartede magasin Ridehesten og har siden 1998 fungeret som redaktør for magasinet. I starten af 2021 sadlede hun om, og har været med til at skabe indhold i tekst/foto og video til Zibrasport Equest. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Britt har gennem årene rapporteret fra alle de store mesterskaber som OL, VM, EM og UVM til Ridehestens læsere samt haft posten som pressechef ved bl.a. EM 2013, VM 2022 samt World Cups og Dansk Varmblods Hingstekåring. Og det er netop den erfaring, Dansk Varmblod også skal bruge i den nyoprettede stilling.

Vi er glade for igen at få Britt som en del af vores team. Hun kan træde ind i jobbet med en stor forudgående viden og erfaring, som vi i høj grad kommer til at trække på. Vi er overbeviste om, at vi med ansættelsen af Britt får styrket kommunikationen og informationen til vores medlemmer og får udbredt kendskabet til Dansk Varmblods avl herhjemme og i udlandet. På vegne af sekretariatet og bestyrelsen ser vi frem til at byde Britt velkommen hjem – vi glæder os meget til at få Britt ind i vores team på Vilhelmsborg, siger Casper Cassøe Krüth og Jan Pedersen, henholdsvis direktør og formand for Dansk Varmblod.

Selvom det snart er 30 år siden, jeg forlod Dansk Varmblods sekretariat for at prøve kræfter med den journalistiske del af hestesporten, har jeg haft en aldrig svækket interesse for og stolthed over forbundet og de mange passionerede, dygtige avlere i Dansk Varmblod. Dansk Varmblod og magasinet Ridehesten, som jeg har været med til at udvikle i 25 år, er i høj grad en del af mit dna. Og min tid hos Zibrasport Equest har været særdeles givende med gode kollegaer og en chance for at prøve et nyt medie af, da jeg har haft stor fornøjelse af at lære mere om videoproduktion. Jeg kommer igen til at skrive artikler til Ridehesten qua min stilling som presse- og kommunikationschef i Dansk Varmblod. Det vil bl.a. ske i et tæt samarbejde med mine kompetente kolleger på sekretariatet, dommere og dyrlæger for derigennem at styrke forbundets profil i medlemsbladet. Jeg ser frem til at supplere informationerne på hjemmesiden og i magasinet med mere video-baseret indhold og møde avlere, ryttere, dommere med noget på hjertet, de kan dele med forbundets medlemmer, siger Britt Carlsen.

Copyright Ridehesten.com
Britt Carlsen under Dansk Varmblods Hingstekåring. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen