Spottede to UVM-heste på DV-auktion

24-09-2022 13:05

Annika Knudsen Lorentsen

Camille Silke Pless har været til start ved UVM på Zangersheide denne uge, og her red hun U2 TD DWB, som hun købte på auktion for 5 år siden. Ikke nok med det, så er en af de danske 6-års heste også oprindeligt indkøbt af Camille, som altså spottede to UVM-heste på Elitefølauktion i Dansk Varmblod

Copyright Ridehesten.com
Camille Silke Pless med U2 TD DWB. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

To gange har Camille Silke Pless indkøbt føl på Dansk Varmblods Elitefølauktion, første gang i 2016 og anden gang i 2017. Begge gange gjorde Camille et godt indkøb, for i dag, har begge disse indkøb bevist deres værd, som en del af det danske hold ved verdensmesterskaberne for unge heste på Zangersheide denne uge. 

– Det er sjovt at tænke på, at jeg har købt to af de heste, der deltager her ved UVM, på auktion som føl. U2, som jeg selv rider og Chopper, som vi solgte videre som ung og som gør det rigtig godt med Sarah Wheler, fortæller Camille. 

Copyright Ridehesten.com
Camille Silke Pless med U2 TD DWB. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De to heste Camille spottede som føl er den 5-årige U2 TD DWB e. Untouchable/ Graf Top (opdr. Trine Dyhre Nielsen) og 6-årige Kirkelodsgaards Ci Ci Chopin e. Ci Ci Senjor Ask/ Casir Ask (opdr. Charlotte Schiøler). 

Førstnævnte rider Camille selv her ved UVM, og de er blevet udtaget til Dansk Varmblods hold fordi de gennem hele sommeren har vist et virkelig højt niveau med et utal af fejlfrie runder. Her ved UVM har de ligeledes gjort en god figur. U2 er ejet af Camille i fællesskab med en kinesisk hesteejer, som Camille tidligere har arbejdet for. 

Den 6-årige Kirkelodgaards Ci Ci Chopin ejes i dag af Karsten Kjærulff og rides her ved UVM af Sarah Wheler. Denne ekvipage har ligeledes gjort sig fortjent til udtagelsen gennem mange flotte præstationer sommeren over, og her ved UVM lykkedes de med at ride fejlfrit på første dagen og i dag i B-finalen.

Copyright Ridehesten.com
Sarah Wheler med Kirkelodgaards Ci Ci Chopin. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen