Beriderelev i DV’s team på Zangersheide

21-09-2024 18:27

VIDEO: 23-årige Anna-Mathilde Alsing Nielsen er i beriderlære på Viborg Ridecenter, og hun er en del af dette års UVM-team med den 5-årige Concett

Copyright Ridehesten.com
Anna-Mathilde Alsing Nielsen og 5-årige Concett. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod har sat et hold til UVM i springning i år, som består af erfarne ryttere, der flere gange har redet UVM på Zangersheide samt nye talenter, som for første gang prøver kræfter med den store opgave at ride et verdensmesterskab.

Et af de unge talenter, som har fået plads i teamet i år, er 23-årige Anna-Mathilde Alsing Nielsen. Hun er i lære som berider på Viborg Ridecenter, og hun rider på den 5-årige Concett e. Kanango Ask/ Casir Ask, som er ejet og opdrættet af Lillian og Carl Erik Jensen.

I begge kvalifikationer fik ekvipagen et let nedslag, men de viste i høj grad, at der er meget mere i vente i fremtiden af både rytter og hest. Holdleder Kristian Skovrider havde kun ros tilovers for den unge rytter, som i dagens B-finale var hurtig og fejlfri, lige til den sidste forhindring.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en stor oplevelse, fortæller Anna-Mathilde, der siger, at det er en oplevelse, hun gerne vil dele med Concett på Zangersheide næste år i 6-års klassen.

Du kan høre Anna-Mathilde fortælle meget mere i dette videointerview:

/ Dansk Varmblod

Thomas Bach Jensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen