Nanna Merrald har overtaget Zepter

24-12-2022 11:57

Annika Knudsen Lorentsen

Fornyligt overtog Kristian Würtz Green tøjlerne på Blue Hors Zepter i forbindelse med sin ansættelse på Blue Hors. Han er i mellemtiden stoppet på Blue Hors, og derfor har Nanna Skodborg Merrald fået æren af at ride den velgående vallak

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 14-årige vallak Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ Wolkentanz vil fremover blive redet af Nanna Skodborg Merrald. Det har Nanna delt i et opslag på sin Instagram, hvor hun skriver følgende:

– Glædelig jul fra mig og min nye ven. Jeg føler mig så heldig over at få muligheden for at ride denne fantastiske hest. 

Nederst kan I se opslaget, hvor I kan få en fornemmelse af den nye ekvipage, som lader til at have fundet hinanden ganske godt allerede.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fornyligt overtog Kristian Würtz Green tøjlerne på Zepter i forbindelse med sin ansættelse på Blue Hors. Han er i mellemtiden stoppet på Blue Hors, og derfor skulle Zepter have en ny rytter. 

Tidligere har både Daniel Bachmann Andersen, Patrik Kittel og Cristian Tudela Ruiz redet vallakken internationalt. Senest var det svenske Patrik Kittel, som blandt andet deltog i World Cup-finalen i foråret med Zepter. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen