Nanna og Zepter kommer til World Cup i Herning

08-10-2024 14:39

I næste uge løber FEI Dressage World Cup af stablen i MCH Messecenter Herning, og her venter altså publikum endnu en fornøjelse. Nanna Skodborg Merrald har nemlig OL-sølvvindende Zepter med til start ved World Cup i Herning

Copyright Ridehesten.com
Nu kan publikum også glæde sig til, at Nanna Skodborg og Merrald kommer til World Cup i Herning. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Uge 42 er for rigtig mange lig med efterårsferie, halloween og uhyggelige udklædninger. Men for hesteentusiaster er uge 42 alt andet. Det er nemlig her, hvor FEI World Cup-stævnet kommer til MCH Messecenter Herning, og her venter altså publikum stjernespækkede oplevelser. Publikummet i Jyske Bank Boxen får nemlig noget at glæde sig over, når det sølvvindende OL-hold tørner sammen i jagten på points i den prestigefyldte turnerning. 

Nanna Skodborg Merrald har netop meddelt, at hendes dansepartner på banen i World Cup Herning bliver den smukke, store, røde, 16-årige vallak, Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ Wolkentanz II, og dermed kan publikum altså se frem til at opleve hele OL-sølvholdet til start i World Cup Grand Prix-klassen fredag i Jyske Bank Boxen i Herning. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna og den 16-årige vallak, Blue Hors Zepter, fuldender OL-sølvholdet, der alle kommer til start i World Cup Grand Prix-klassen fredag. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Daniel Bachmann Andersen kommer nemlig også til start med sin OL-partner, den power fulde hingst Vayron e. Vitalis/ Gloster, der med sine godt 190 cm kommer til at indtage banen med sin store styrke og flotte udtryk. Ligeledes kommer Cathrine Laudrup-Dufour til start på sin OL-partner, Mount St. John Freestyle e. Fidermark/ Donnerhall, der med deres tryllebundende kür vil levere en spektakulær oplevelse for publikum. 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Vayron. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Nanna og Zepter skal ride sin forholdsvis nye kür, som ekvipagen sammen fremførte første gang ved CDI5* ved Lövsta Top Ti-stævnet i Stockholm tilbage i december sidste år. Küren er komponeret af hollandske Joost Peters, og består af et medley af skønne, velkendte 80'er melodier, der uden tvivl vil tryllebinde publikum. Om valget af Zepter som dansepartner i Grand Prix-klassen siger Nanna Skodborg Merrald følgende til World Cup Herning:

Han er i fin form og klar til at vise sin fantastiske kür for hjemmepublikummet i Boxen. Det er altid en fornøjelse at få lov til at ride i Herning. Der er en god stemning, og megagod opbakning til rytterne. Det glæder jeg mig helt vildt til at være en del af. 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Mount St. John Freestyle. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Med Nanna og Zepter klar til start i Herning, fuldendes det trekløver, der til de olympiske lege i Paris tidligere på sommeren kunne hænge sølvmedaljen om halsen. Dermed stiller Danmark med et suverænt stærkt hold i kampen om at få den danske nationalmelodi spillet udover Boxen i World Cup-klassen på hjemmebane i Herning. Det bliver dog ikke uden hård konkurrence, da der er mange andre, stærke ekvipager meldt til start. 

Du kan se hele programmet for World Cup-stævnet lige her

Copyright Ridehesten.com
Det danske trekløver til OL i Paris. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Kilde: World Cup Herning. 

 

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen