Endnu en toppræstation af Nørheden

21-05-2024 06:15

Henover pinsen har der været et stort, internationalt stævne med både dressur, springning og military i Wiesbaden i Tyskland. Her har danske Mathias Nørheden Johansen allerede været placeret i en 155 cm-klasse, og i går gjorde han det igen

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen repræsenterede Danmark ved EM i 2023. Her på hesten Franco 79. Foto: Ridehesten.com/ Annika Knudsen Lorentsen.

I går, mandag den 20. maj, var sidste dag til det store pinsestævne i Wiesbaden, hvor der både har været dressur, springning og military i verdensklasse. Her har danske Mathias Nørheden Johansen været til start, og i går var han atter på banen med den bare 9-årige vallak Ippolito e. I'm Special de Muze/ Contendro I. 

Denne gang var ekvipagen til start i CSI4* Medium Tour, hvor forhindringernes højde lød på hele 150 cm, som gav point til LONGINES ranglistens gruppe D. Denne klasse var en såkaldt joker-springning, hvor det for ekvipagerne gjaldt om at få så mange point som muligt i den hurtigste tid. Her formåede Mathias og Ippolito at indsamle 60 point i tiden 57,45 sekunder, hvilket faktisk var den hurtigste tid blandt de placerede, men da der var fire andre, der formåede at indsamle 65 point, endte ekvipagen med en imponerende fjerdeplads i et stærkt felt på 33 ekvipager. 

Udover mandagens resultat, blev Mathias også placeret i søndagens CSI4* 155 cm, der gav point til LONGINES ranglistens gruppe C, hvor parret ligeledes blev placeret, denne gang som nummer seks ud af 36 ekvipager. Mathias Nørheden Johansen og Ippolito har altså haft et særdeles godt stævne i Wiesbaden henover pinsen. 

Se stævnets resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner