Flot dansk præstation i EY Cup

06-10-2024 12:58

Trine Askjær-Jørgensen

Caroline Knudsen og Laura Baaring Kjærgaard red sig i går til topplaceringer i Riesenbeck, hvor det for Caroline og Loudon var første 145 cm U25-Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen ses her med Landlyst Callicon, med hvem hun vandt DM for ungryttere i år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale stævne i Riesenbeck, Tyskland, gav to unge, danske springryttere den i går gas. Det gjorde de i den 145 cm høje U25-Grand Prix, der er en del af EY Cup og tæller til Longines rankingliste (gruppe D).

Af de danske ryttere trak Caroline Knudsen og Loudon e. Etoulon/ Numero Uno det længste strå, idet parret red sig til en flot andenplads i klassen efter to fejlfrie runder og en omspringning i tiden 38,59 sek.

Ikke nok med det var det både hesten og ekvipagens første 145 cm U25-Grand Prix.

Laura Baaring Kjaergaard og Al Capone Ter Saleghem Z e. Aktion Pur Z/ Vagabond de la Pomme red sig ind på fjerdepladsen i klassen efter ligeledes to fejlfrie runder og en omspringning i tiden 38,98 sek.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassen med de 21 ekvipager til start blev vundet af tyske Johanna Beckmann, der var en smule hurtigere end Caroline Knudsen og altså kunne stille sig øverst på podiet.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Fakta
Om European Youngster Cup

EY Cup – European Youngster Cup – er en turnering for ambitiøse unge topryttere i alderen 16-25. Cuppens oprindelse går tilbage til 2003.

Turneringen omfatter her i 2024-sæsonen 14 afdelinger, hvoraf den første var i Herning, den sjette var på Stutteri Ask ifm. DM, og den andensidste afvikles ifm. World Cup-stævnet her i oktober.

Finalen i EY Cup 2024 afvikles i Salzburg, Østrig, den 5.-8. december.

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen