Sejrrig weekend for August Dall

14-10-2023 17:56

Helgstrand Event har denne weekend afholdt B-stævne i springning for ponyer. Trods få starter var det en weekend med hyggelig stemning og god ridning

Copyright Ridehesten.com
August Dall og Bramble. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Weekendens B-stævne i springning for ponyer blev i dag rundet af. På grund af manglende tilslutning havde Helgstrand Event valgt at begrænse stævnet til blot fredag og lørdag. Det ændrede dog ikke på den gode stemning, beskriver Hanne Vistesen, der var med til at arrangere stævnet:

– Det har været en super hyggelig weekend med god ridning. Desværre har tilslutningen ikke været så stor, men vi valgte at gennemføre for de ryttere, der trods alt havde meldt. Det fik vi heldigvis stor ros for, og vi er superglade for opbakningen og for de mange sjællændere, som tog turen til Uggerhalne. Vi håber, at endnu flere vil lægge vejen forbi vores store udendørsstævne i maj. 

Flere af gårsdagens sejrende ryttere gentog succesen i dag. I MB1* sejrede Fenja Fonager Schougaard og 3'er ponyen Hørdum Athena e. Pedro/ Hørdum Sheila (opdr. Charlotte Hørdum) igen med et fejlfrit ridt. Tæt efter fulgte Malou Therese Mulbjerg Larsen med Lady Freckles, der også red fejlfrit og blot var få sekunder fra Fenja Fonager Scougaard. Det placerede dem som nr. 2 i klassen. 

Fenja Fonager Schougaard og Hørdum Athena tog også sejren i den efterfølgende klasse, MB2**. Maja Dalsgaard og WR Golden Gigi indtog andenpladsen i klassen. Begge havde et fejlfrit ridt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lærke Holst Bathum og Skelhøjs Bellevue e. Melli's Dornik (opdr. Anette Grøn), der også var på sejrsskamlen i går, tog i dag sejren i MA1*-klassen, der havde en forhindringshøjde på 115/105/95 cm. De red som den eneste ekvipage fejlfrit i klassen. Placeret som nr. 2 blev August Dall og Bramble, der dog sluttede med 4 fejl. Han vandt desuden MA1*-klassen i går. 

Copyright Ridehesten.com
Lærke Holst Bathum og Skelhøjs Bellevue. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Dagens sidste klasse nåede en forhindringshøjde på 120/110/100 cm. MA2**-klassen blev vundet af August Dall, der endnu en gang kunne bestige sejrsskamlen. Ekvipagen havde 4 fejl i ridtet. 

Stævnets resultatlister. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen