Theodor, Andreas og Clara topplaceret i udlandet

18-06-2022 10:29

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 3-stjernede stævne i franske Compiegne red 19-årige Theodor Linde sig i går til en flot andenplads i en 145 cm-klasse, Andreas Schou sikrede sig en femteplads i en 150 cm klasse i Polen og Clara Hallundbæk red sig til en syvendeplads i 145 cm i Riesenbeck

Copyright Ridehesten.com
Theodor Linde med Lehar. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

30 ekvipager var til start i den 145 cm-høje klasse ved det internationale stævne i Compiegne, Frankrig, og her lykkedes det Theodor Linde at ride sig til en andenplads. Det gjorde han i sadlen på den 11-årige Lehar e. Verdi/ d'Ukase, og sammen red de fejlfrit i både første og anden fase, som en ud af blot tre ekvipager. 

Resultat fra klassen.

Andreas Schou er i denne uge taget til Poznan Vola i Polen, og i går red han sig til en femteplads i den 150 cm-høje klasse med omspringning. Han red den 11-årige Diacardo BS e. Diarado fejlfrit i hovedrunden og sikrede sig dermed en plads i omspringningen sammen med fem andre ekvipager. I omspringningen havde den danske ekvipager to nedslag, og det rakte til en top-5 placering. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat fra klassen.

I Riesenbeck red Clara Hallundbæk sig til en syvendeplads i den 145 cm-høje klasse. Det gjorde hun i sadlen på HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini. Sammen kom de igennem banen med to tidsfejl. 

Resultat fra klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner