Edward Gal hollandsk mester

22-07-2013 06:51

Signe Wiese

Edward Gal og Glock's Undercover blev en helt suveræn vinder af det hollandske mesterskab i dressur, der blev afviklet i weekenden

Allerede på mesterskabets 1. dag, hvor der rides Grand Prix, blev det klart at storfavoritten Gal (i Adelindes Cornelissens fravær) sad tungt på mesterskabet - her vandt Gal nemlig med Glock's Undercover e. Ferro / Donnerhall med 80,787%, blev nr. 3 på Glock's Voice e. De Niro / Rohdiamant med 75,298% og nr. 4 på Interfloor Next One e. Jazz / Le Mexico med 73,381%!

I mesterskabets 2. runde - Grand Prix Special - fortsatte Gal den sejrsikre kurs. Han sejrede igen med Glockøs Undercover - denne gang med 82,438% og et helt enigt dommerhold så ham alle som vinder af klassen. Han blev ligeledes nr. 2 i klassen med Glock's Voice med 76,813%. Gal startede ikke Interfloor Next One i klassen. Nr. 3 i Grand Prix Special blev Danielle Heijkoop med Kingsley Siro e. Gribaldi / Hemmingway med 75,813%.

I mesterskabets sidste runde - Grand Prix Kür - valgte Gal at starte Glock's Undercover, og her nåede procenterne nye højder. Igen sejrede Gal og Undercover i suveræn stil med 86,650%. Danielle Heijkoop med Kingsley Siro blev nr. 2 med 80,825%, og Edward Gals partner, Hans-Peter Minderhoud blev nr. 3 med Glock's Romanov (tidl. Blue Hors Romanov) e. Rohdiamant / Grundgold II, der scorede 78,550%.

I det samlede resultat betød det at Edward Gal og Glock's Undercover er ny hollandsk mester. Der var sølv til Daniëlle Heijkoop med Kingsley Siro, og bronze til Patrick van der Meer med Uzzo. Hans-Peter Minderhoud og Glocks Romanov sluttede på 4. pladsen.