Maria Schou: – Vi håber hun bliver lige så god som Seana (video)

30-04-2022 09:27

Annika Knudsen Lorentsen

Maria Barnewitz Schou er forsvarende mester for ungryttere, og hun har igen i år lagt sig godt i toppen af mesterskabet inden finalen senere i dag. Hun fortæller her lidt om sine forventninger til finalen, samt om sin nye hest, som hun håber på, kan blive lige så godt som hendes DM-hest Seana

Copyright Ridehesten.com
Maria med Satelietenflieger. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lidt senere i dag, skal Maria Barnewitz Schou på banen i Agria DRF Mesterskabet for ungryttere, hvor hun efter torsdagens klasse har lagt sig i spidsen inden de afgørende runder i dag.

Maria er forsvarende mester, idet hun sidste år vandt netop Agria DRF Mesterskabet for ungryttere her ved Absolute Horses. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

– Jeg håber på, at kunne ride to gode runder, og så må vi se hvad resultatet ender med, fortæller Maria, som er til start i mesterskabet på Seana 2 e. Stolzenberg/ Escudo II. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne hest har de sidste år opnået det ene topresultat efter det andet sammen med Maria, og sammen har de blandt andet repræsenteret Danmark ved EM for ungryttere sidste år og ved EM for juniorryttere i 2019.

Copyright Ridehesten.com
Maria med Seana 2. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Fornyligt fik Maria en helsøster til Seana i stalden, og hun fortæller, at hun glæder sig til at se hvad fremtiden bringer med Satelietenflieger e. Stolzenberg/ Escudo II. 

– Vi håber, at hun kan blive lige så god en dag, som Seana er i dag, understreget Maria. I videoen nedenfor kan I se hele interviewet med den 19-årige rytter. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen