Det sker ved VM i Herning søndag

07-08-2022 06:54

I dag er der stor fokus på anden og afgørende del af holdkonkurrencen i dressur, hvor Danmark har chance for at vinde en medalje af høj karat

Copyright Ridehesten.com
Se herunder tiderne for dagens klasser ved VM i Herning. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved VM i fire ridediscipliner i Herning i dag er der ikke kun holdkonkurrence i dressur, men det fylder rigtig meget, da Danmark aldrig har stået stærkere. Efter de to første danske rytteres stærke præstationer lørdag ligger Danmark til en medalje af den ene, den anden eller den tredje karat. Alt er muligt og afhænger dels af de to danske ekvipagers præstationer i dag og dels af de andre nationers præstationer.

Som i går løber klassen over tidsrummet kl. 11.00 til kl. 20.00, og i dag lyder de danske rytteres starttider således:

  • Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell kl. 15.47 med startnr. 70
  • Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos kl. 19.18 med startnr. 89

Holdets point i holdkonkurrencen udgøres af de tre bedste scorer, så den laveste score tæller ikke med. De to danske ekvipager, der var i ilden lørdag lagde et meget højt bundniveau, men Danmarks to starter i dag søndag forventes at kunne score tæt på de 80%, hvis de formår at levere deres bedste.

David Stickland fra Global Dressage Analytics offentliggjorde i går sin kalkulerede forudsigelse af placeringerne i holdkonkurrencen, og det er med Danmark øverst på podiet kun adskilt med et point til englænderne på pladsen tre point over tyskerne på bronzepladsen. Bliver det så tæt? Og hvordan, tror du, rækkefølgen bliver?

BB Hors Arena går der i dag en CDI-J Kür kl. 8.30, og kl. 11.00 CDI-U25 – begge klasser med lovende danske ekvipager. Det gælder også, når arenaen bliver forvandlet til springbane til dagens CSI2* Small Tour Finals, der løber af stablen kl. 15.30.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Boxen byder hele dagen på VM-klasser i voltigering. Kl. 10.00 gælder det den individuelle konkurrence for kvinder, mens det kl. 15.00 gælder herrernes individuelle konkurrence. Kl. 18 gælder det Pas de Deux Kür.

 

Start- og resultatlister 

Livestream

TV-sendetider

Herning2022

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen