Billetsalget til hingstekåringen er åbent

05-10-2024 15:56

Trine Askjær-Jørgensen

Dansk Varmblods forrygende og festlige hingstekåring i Herning afvikles for 45. gang, og billetsalget er nu åbent til den gigantiske begivenhed i uge 10

Copyright Ridehesten.com
Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning danner sædvanen tro igen i marts 2025 rammen om DV's hingstekåring. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning afvikles til næste år for 45. gang. Over fem dage, fra onsdag den 5. til søndag den 9. marts 2025, står Dansk Varmblods sekretariat og 350 engagerede hjælpere klar til at tage imod gæster til den årlige hingstekåring med internationale konkurrencer, gallashows, unghestechampionat og messen Hest & Rytter.

Sidste år gæstede godt 62.000 hesteentusiaster den store begivenhed for at opleve det helt særlige, at avl og sport smelter sammen i et intenst og underholdende program, som gør hingstekåringen til et af Europas største hestearrangementer og det største af sin art i verden.

Tre arenaer er i brug til konkurrencer/kåring/show: Jyske Bank Boxen, Krafft Arena M og Dansk Hesteforsikring Arena E, og så flyder arrangementet ud over de fleste messehaller, hvor man kan gå på opdagelse i ca. 300 stande, følge foredrag eller tage en velfortjent pause ved en af de mange forskellige madboder.

Se programmet.

Bestilling af billetter.

Copyright Ridehesten.com
Foreløbigt program for hingstekåringen 2025.

/Varmblod.dk

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen