Henrik von Eckermann sælger VM-ur

12-12-2023 17:20

Verdensmesteren i springning, Henrik von Eckermann, bidrager til den svenske nationalindsamling Musikhjälpen ved at bortauktionere det ur, han vandt ved VM 2022 i Herning

Copyright Ridehesten.com
Henrik von Eckermann under VM 2022 i Herning. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 42-årige springrytter, Henrik von Eckermann, har været en del af det svenske landshold, der har vundet holdguld ved OL 2021, VM 2022 og EM 2023, og dertil kommer, at han er regerende verdensmester individuelt og i år vandt World Cup-finalen i Omaha. Som en af verdens mest vindende springryttere ligger han lige nu nr. 1 på Longines verdensranglisten, og der har han ligget i 15 måneder.

Henrik von Eckermann har valgt at hjælpe nødstedte svenskere ved at deltage i den nationale indsamling Musikhjälpen, hvis slogan bl.a. lyder: "Mad er en menneskeret, og ingen bør dø af sult."

Nyheden fortsætter efter annoncen

Han donerer simpelthen det Longines-armbåndsur, som han vandt som individuel verdensmester i Herning sidste år, og det burde nok bidrage med en ordentlig slant til indsamlingen, hvis det bliver solgt, skriver Tidningen Ridsport.

Ellers køber jeg det selv tilbage, udtalte verdensmesteren og understregede, at Musikhjälpens indsamling ligger ham meget på hjerte. – Tænk hvis det var vores børn, det drejede sig om, sagde Henrik von Eckermann.

Tidningen Ridsport beretter, at mange rideklubber og andre organisationer inden for hesteverdenen har taget initiativ til at samle ind til Musikhjälpen.

Copyright Ridehesten.com
Henrik von Eckermann under VM 2022 i Herning. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen