Boyzone ved Summer Foal Auction

01-07-2024 17:04
Avl

Købere på Dansk Varmblods Summer Foal Auction den 6. juli kan erhverve hingsteføl med stort potentiale i avl og sport

Copyright Ridehesten.com
17 føl af dressurafstamning kommer under hammeren inde i opvisningshallen på Korshøjgaard. Her ses MATCHMAKER S. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

Dansk Varmblod afvikler Summer Foal Auction lørdag den 6. juli fra kl. 19.00 på Korshøjgaard i Randbøl. Det sker sideløbende med Blue Hors Dressurfestival. 

17 føl af dressurafstamning kommer under hammeren inde i opvisningshallen på Korshøjgaard. Af de 17 føl er de 13 hingsteføl, der nok kan få dressurentusiaster til at spærrer øjnene op, for ikke alene er det føl med stor udstråling og fremragende gangartspotentiale, de repræsenterer også topinteressant og moderne dressurblod.

Boyzone, er overskriften på dagens præsentation af auktionsføl, og det passer så glimrende på de tre, charmerende hingsteføl, som nok vil få musikken til at spille, når de traver ind i opvisningshallen foran interesserede og mulige købere. De tre hingsteføl er efter VM-guldvinderen fra Herning Glamourdale, Vitalis og My Vitality.

Har man ikke mulighed for at være tilstede i hallen på Korshøjgaard og følge den spændende auktion live, kan man følge med hjemmefra da ClipMyHorse livestreamer hele auktionen. Man behøver ikke være tilstede i hallen for at byde med på føllene, det kan man gøre online eller via telefonen.

På: www.varmblodauktion.dk kan man se hele den flotte kollektion, læse beskrivelser, se fotos og video samt føllets 4-ledede afstamning.

41 WORRES GIOVANNI

Hingsteføl e. Glamourdale / Franklin

Maskulint, højtstillet og yderst velgående føl med tre smidige og elastiske gangarter.
Moderen Worres Nichoel var selv årets dressurbetonet hoppeføl. Hendes helsøstre har avlet føl efter Glamourdale som har opnået toppriser på følauktioner samt avlet kåret hingst. MM Valløs Nikita blev B-hest allerede som 6 årig. MMM er ERDH hoppen Nichoel Damgaard, som er ud af den kendte Damgaard hoppestamme, der har produceret et utal af medaljehopper og kårede hingste.
Nichoel Damgaard ERDH har samme mor som Moonlight Damgaard EDH, nemlig sølvmedaljehoppen Finette Damgaard ESRDH efter Donnavan. Moonlight Damgaard EDH er - blandt andet - mor ERDH hoppen Valløs Finette efter Blue Hors Future Cup og til sølvmedaljehoppen Valløs Miss Doolittle SRDH efter Dr. Dolittle. Nichoel Damgaard er også mormor til sølvmedaljehoppen SRDH Valløs Naya og mormor til Hingsten Valløs Dreaming Marong som vandt Intermediare 2 som 8 års, inden den blev solgt til USA.

Copyright Ridehesten.com
WORRES GIOVANNI. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

51 ZIP CODE HORSEBO

Hingsteføl e. Vitalis / Blue Hors Zack

Et særdeles flot og velfungerende hingsteføl med en energisk fremtoning og en stærk udstråling. Ud over en tiltalende type og et korrekt eksteriør besidder føllet tre særdeles gode gangarter.
Mor BRDH Zaba Vilabæk tegnede særdeles lovende som ridehest og lå med fremme i 4-års championatet inden en skade satte en stopper for hendes karriere.

Copyright Ridehesten.com
ZIP CODE HORSEBO. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

57 MATCHMAKER S

Hingsteføl e. My Vitality / Zhivago

Gangartspotentiale ud over alle grænser! Dette hingsteføl oser af kvalitet. Han er udtryksfuld, ultra smidig, elastisk og bevæger sig med en besnærende overlegen selvfølgelighed.
M er helsøster til den kårede hingst Zedd. Hun er ligeledes søster til Årets Dressurhoppe 2012 i holstenerforbundet, Bella. Hun er ligeledes søster til Årets Dressurhoppe 2012 i holstenerforbundet, Bella Donna e. De Chirico samt søster til Greenwich S e. Goldfinger (sportnavn: Game On), der var placeret som nr. 4 i 4-års klassen ved UVM i Ermelo i 2019, og nu er uddannet til Grand Prix under Australske Bennet Conn.
MM Texas S er søster til den kårede hingst og internationale springhest Clearwater S, der har placeringer i 160 cm på 4* niveau. Fra den direkte morlinie kommer også Grand Prix hestene Laascado, Cleyton og Picolino.

Copyright Ridehesten.com
MATCHMAKER S. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

/ Dansk Varmblod. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen