Følauktionen er åben for online bud

05-07-2024 16:12

Forud for DWB Summer Foal Auction lørdag den 6. juli på Korshøjgaard er der nu åbent for online bud på Dansk Varmblods auktionsside

 

Copyright Ridehesten.com
Auktionen er allerede åben for onlinebud.
Nyheden fortsætter efter annoncen

17 føl kommer under hammeren ved DWB Summer Foal Auction lørdag den 6. juli på Korshøjgaard (tidl. Blue Hors) i Randbøl. Det er 13 hingsteføl og fire hoppeføl som købere kan erhverve sig på auktionen, der begynder kl. 19.00. Auktionen afvikles i forlængelse af Blue Hors Dressurfestival inde i den store opvisningshal.

Allerede fra i går var det er muligt at byde på føllene, da der her blev åbnet for onlinebud inde på www.varmblodauktion.dk. 

Hvis du vil byde online skal du registrere dig som byder på hjemmesiden www.varmblodauktion.dk. Det gør du ved at udfylde online formularen som du finder på hjemmesiden via linket i øverste højre hjørne, hvor der står ”Tilmeld” – du kan tilgå formularen via linket HER.

Når din konto er godkendt, modtager du en e-mail, og du er klar til at byde online!

Føllene i kollektionen bliver præsenteret inde i opvisningshallen umiddelbart efter finalen for hoppeføl, og herefter er man meget velkommen til at gå ned til hoppestaldene, hvor auktionsføllene er opstaldede, for at tage sin potentielle nye stjerne nærmere i øjesyn.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er naturligvis gratis entre, hvis man vil til auktion. Kan man ikke komme til Randbøl og overvære auktionen live inde i opvisningshallen, kan man følge med via Clip My Horse og også byde via telefonen eller onlinebud.

Læs mere på hjemmesiden eller kontakt auktionsudvalget, hvis man har behov for at få besvaret evt. spørgsmål.

Kollektionen er online og kan ses HER

Betingelser for auktionen finder man HER

/Dansk Varmblod

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner