Tid til årets Baltic Cup-finale

26-11-2023 15:20

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge danner Vilhelmsborg traditionen tro rammen om årets Baltic Cup-finale, hvor mange af nordens unge springryttere mødes til finalestævnet arrangeret af Danish Derby Horse Shows

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På torsdag rider de første ryttere på banen ved årets Baltic Cup-finale, når Danish Derby Horse Shows inviterer indenfor til det tredje i række af fire julestævner, som de er værter for på Vilhelmsborg. 

Baltic Cup-finalen er for unge nordiske ryttere, og der er klasser for både ponyryttere med alle tre ponykategorier, og for children og U25-ryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er children- og U25-rytterne der starter stævnet torsdag, mens ponyrytterne først skal ride deres første klasse fredag. Fredag og lørdag er der holdkonkurrencer på programmet, mens der lørdag og søndag afholdes individuelle Grand Prix-klasser. 

Stævnet er som nævnt det tredje i række af fire stævner, som Danish Derby Horse Shows står bag på Vilhelmsborg. I sidste uge var der Christmas Show Warm Up for hest, mens det i denne uge har været ponyerne, der har været samlet på Vilhelmsborg. De fire stævner sluttes af årets Danish Christmas Show, som er et landsstævne i springning for heste. Sidstnævnte kan fortsat meldes via DRF Go. 

Se program for Baltic Cup-finalen.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen