Bohemian startklar med ny rytter

21-02-2023 10:51

Annika Knudsen Lorentsen

Cathrine Laudrup-Dufours tidligere tophest Bohemian er nu klar til stævnestart med sin nye rytter, koreanske Dong Seon Kim. Sammen vil de deltage i Nations Cup-stævnet den kommende weekend i Wellington

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Bohemian ved EM i 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i slutningen af januar flyttede Bohemian e. Bordeaux/ Samarant fra Cathrine Laudrup-Dufours stald, efter at de i en årrække har haft stor succes med OL-deltagelse og EM-medaljer til følge. Den talentfulde hest var blevet solgt til koreanske Dong Seon Kim, og Bohemian flyttede ind hos den koreanske rytter i Wellington, USA. 

Cathrine red Bohemian for vallakkens ejere, familien Zinglersen, som den danske toprytter har en nær relation til. I fællesskab var de enige om, at det var tid til at sælge Bohemian, for at gøre plads til nye talenter og sikre Cathrines fremtid i topsporten. 

Copyright Ridehesten.com
Dong Seon Kim ved OL i Rio 2016. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Den nye ekvipage, Dong Seon Kim og Bohemian, er nu stævneklar, og de er tilmeldt deres første start i forbindelse med det internationale Nations Cup-stævne i Wellington denne uge. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ekvipagen skal ride CDIO3*, hvor Grand Prix-klassen afholdes på torsdag, mens Grand Prix Special afholdes fredag. Dong Seon Kim har en del erfaring med sig i bagagen, med to gange OL-deltagelse, og det bliver spændende at se den 34-årige rytter til start i sadlen på Bohemian. 

Bohemian kommer til start under navnet Galleria's Bohemian. Galleria er navnet på den stald, som den koreanske rytter driver. 

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing