Spændende startfelt i Hagen

04-06-2024 18:24

Tyske Hof Kasselmann afholder i denne uge internationalt stævne, og her er flere spændende heste meldt til start - blandt andet Blue Hors Zepter, Fiontini og Bohemian

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zepter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Mens de forskellige nationer så småt begynder at sætte navne på de ekvipager, der skal deltage i Nations Cup i henholdsvis Rotterdam og Aachen, er der stadig flere, som lige skal se de forskellige ekvipager an, før holdene bliver sat.

Et af de stævner, hvor der er muligt, er ved det internationale stævne i Hagen i denne uge. Her meldte rideforbundet allerede i sidste uge ud, at Nanna Skodborg Merrald ville være til start, og hun har derfor pakket lastbilen i dag og sat kursen mod Tyskland, hvor hun vil være til start i CDI4* med de to Zack-sønner, Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/Wolkentanz II og Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack/De Niro.

I starten af denne måned satte USA navne på de otte ekvipager, som udgør deres OL-longlist og som dermed er taget til Europa for at ride stævner frem mod OL i Paris. Stævnet i Hagen er det første stævne, som amerikanerne deltager i, og her kommer både Anna Buffini og DV-hoppen Fiontini e. Fassbinder/Blue Hors Romanov (opdr. Henrik Hansen), Endel Ots og Zen Elite's Bohemian e. Bordeaux/Samarant samt Steffen Peters og Suppenkasper e. Spielberg/Krack C til start.

Udover rytterne fra USA får Nanna Merrald også svenske Patrik Kittel med den 10-årige hingst Jovian e. Apache/Tango som konkurrent i denne uge.

Udover Nanna vil en række pararyttere også være til start i Hagen, og det drejer sig om Maria Bech Kofoed (Grad III) med Nordstrands Galina e. Goldfinger V.D.T./Blue Hors Don Schufro (opdr. Gitte Nordstrand Larsen), Zara Bruun Jensen (Grad III) med FS Dali e. FS Don't Worry/FS Cocky Dundee og Pia Wulff Jelstrup (Grad IV) med Zafia e. Blue Hors Zee Me Blue/Caretino (opdr. Gitte Elkjær Kjeldsen).

Se masterlisterne her.

Copyright Ridehesten.com
Patrik Kittel og Jovian. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen